Kunstavond XL
Het Rotterdamse culturele seizoen wordt op vrijdag 8 september ingeluid met een speciale Kunstavond XL-editie in het Kunstkwartier van Rotterdam
Van 
vrijdag 8 september 2017
t/m 
vrijdag 8 september 2017
Met bijdragen van: 
MAMA, TENT, WORM/UBIK, V2_, Witte de With Center for Contemporary Art, CBK Rotterdam
Het Rotterdamse culturele seizoen wordt op vrijdag 8 september ingeluid met een speciale Kunstavond XL-editie in het Kunstkwartier van Rotterdam.

Ontdek de veelzijdigheid van de hedendaagse kunst in het Kunstkwartier van Rotterdam: van beeldende kunst tot muziek, van performance tot film, een kunsttour en meer! Er is een doorlopend programma, pak tussendoor een terrasje en dans tot in de late uurtjes op onze afterparty! Tip: Bezoek de Kunstavond XL op eigen gelegenheid of neem gratis deel aan de Kunstblock Tour waarbij een gids je in een high-speed tour meeneemt langs de locaties. Kijk voor het programma op www.dekunstavond.nl.

De Kunstavond XL: vrijdag 8 september, 18.00 t/m 23.00 uur. Kunstblock Tour: 19.00 t/m 20.00 uur, start balie Witte de With / TENT Rotterdam, Witte de Withstraat 50. Gratis.

De Kunstavond biedt elke vrijdagavond van 18.00 – 21.00 uur gratis toegang tot de Kunstblock-instellingen. Bezoek: MAMA, TENT Rotterdam, WORM/UBIK, V2_, Witte de With Center for Contemporary Art en kunst in de openbare ruimte van CBK Rotterdam.