Vorige / Stop / Volgende
Malwina Marchwicka: De toekomst vastleggen in papieren collages met enkel kleuren en vormen.Anni Mertens: Aan de slag met kwasten en contrasten.Jess Oberlin: Patronen ontwikkelen en stof bedrukken.<br />Tomas Mutsaers: Nieuwe perspectieven vinden in een mini fotostudio.
Evenement
MAMA.JPEG
Workshop evenement
t/m 
vrijdag 26 mei 2017
26 mei 2017, 18:00 - 21:00 uur
Locatie: 
MAMA's Showroom Witte de Withstraat 29-31
Met bijdragen van: 
Anni Mertens, Jess Oberlin, Malwina Marchwicka en Tomas Mutsaers.
Samengesteld door: 
MAMA’s ANT’s: Darly Benneker, Paula Segura Kliesow,Louisa Schmuderer, Lauren Verheijen, Jacques Kayser,
Maroeska Mulder, Selina Tady and Sjors van Rijsbergen
Schrijf je in voor dit eenmalige workshop evenement en ontmoet vier van de Wallpaper-kunstenaars. Tijdens MAMA.JPEG maakt het niet uit wat je maakt zolang er maar .jpeg achter staat!
In vier korte workshops nemen zij je mee in hun werkwijze en discipline. Voorspel de toekomst door te knippen en plakken, maak een patroon van je favoriete karaoke tekst, verhef je pokémonkaartencollectie tot kunst in een mini fotostudio en schilder je klem in een tweestrijd. Aan het einde van de workshopsessies kan je jouw zelfgemaakte JPEG direct uploaden naar de online tentoonstelling van Wallpaper.

MAMA.JPEG is onderdeel van het In Real Life Programma behorend bij Wallpaper en wordt georganiseerd en ontwikkeld door MAMA’s Artistic New Talents. Wallpaper is een all-inclusive open call project en tentoonstelling van MAMA i.s.m. Art Baby Gallery.
MAMA is een platform voor visuele cultuur en jong talent in Rotterdam en realiseert projecten en presentaties op het grensvlak van beeldende kunst en populaire cultuur.

Je krijgt een drankje en een cookie (mits je die accepteert).
Voorverkoop € 5- (incl. consumptie)
Deurverkoop € 7,50 (incl. consumptie)

Workshoprondes
Round 1 start – 18:00
Round 2 start – 19:00
Round 3 start – 20:00

Meld je aan voor MAMA.JPEG door een mail te sturen naar Events@showroommama.nl o.v.v #LMIRL (Lets meet in real life)

Join deze Photographic Expert Group. Make it, Print it, Paste it.