Evenement
RETREAT, REFLECT, REPEAT
Een audiovisuele meditatie in de Laurenskerk
Op 
zondag 12 maart 2017
12 maart 2017
Locatie: 
Laurenskerk Grotekerkplein 27
Met bijdragen van: 
Sabina Ahn, Noah Bloem en Hayo Boerema
Op zondag 12 maart krijgt de Vesperdienst van de Laurenskerk voor één avond een zeer bijzondere invulling.
Van 19.00 -21.00 uur creëren kunstenaar Sabina Ahn en organist Hayo Boerema met geprojecteerde visuals en zacht galmende orgelmuziek een ontsnapping aan de drukke stad.
Bij binnenkomst start je persoonlijke ervaring met een poëtische audiotour van Noah Bloem, welke je door het schip van de kerk naar het hoofdorgel en de visuals van Sabina Ahn leiden.

Speciaal voor RETREAT, REFLECT, REPEAT vertaalde Sabina Ahn haar werk “Fractal” naar een projectie op het imponerende hoofdorgel van de Laurenskerk. Een fractal is een patroon waarvan de losse delen gelijkvormig zijn aan het grote geheel. Een meetkundig begrip, gevonden in de natuur dat gebruikt wordt in het verklaren en omschrijven van chaos.

RETREAT, REFLECT, REPEAT nodigt je uit stil te staan bij het detail en je over te geven aan de schoonheid van de herhaling. Een verstild moment om je weekend mee af te sluiten en weer opgeladen aan je week te beginnen.

Dit evenement is een samenwerking tussen de Laurenskerk en MAMA. Ontwikkeld en uitgevoerd door Lauren Verheijen & Fheonna van der Helm,
MAMA’ s Artistic New Talents.