Poster door Caetano
Poster door Caetano
Vorige / Stop / Volgende
Evenement
Museumnacht010: Xawara
Performance om: 21:00 uur & 00:00 uur, beide 45 minuten lang
Op 
zaterdag 4 maart 2017
4 maart, performance om: 21:00 uur & 00:00 uur, beide 45 minuten lang
Locatie: 
MAMA's Showroom
Tijdens Museumnacht010 nodigt MAMA je uit voor een Butoh dans en muzikale perfomance avond waarmee het einde van de wereld zoals wij die kennen wordt uitgelokt.
Butoh doet geesten bewegen, butoh brengt sci-hi-fi atabaque drums en metal synthase-syntheses – een ode om de cis-antropo-phallus-ego-logo-centrische geesten uit te drijven – het noise duo Mountain Dew bundelt krachten met performers Konpaku en Mavi Veloso om de aarde op zijn grondvesten te laten trillen.

Konpaku is de artiestennaam van John Giskes, Rotterdamse kunstenaar en maker van Tao, Butoh en Mindfulness optredens op basis van het innerlijke lichaam en de diepere lagen van het onderbewuste.

Mavi Veloso is geboren in Brazilië en woont momenteel in Amsterdam. Mavi werkt trans disciplinair in verschillende praktijken als performance, dans, theater, film, muziek, beeldende kunst, trans, slepen, zonderling, mode en grafische vormgeving.

ΔDΔEΔWΔ (Mountain Dew) Noise duo dat is neergedaald van een berg, hierna opgesloten in een plastic bubbel en gevangen in een luchtbel gemaakt van dauw, om vervolgens te ontploffen in de ruimte in een tepelvormig interstellair ruimteschip!

De performance zal plaatsvinden bij Poder Soundsystem, onderdeel van de tentoonstelling Is There Any World To Come van Caetano. klik hier voor meer informatie.

Hou er rekening mee dat de de deuren tijdens de performance dicht zullen zijn.