Vorige / Stop / Volgende
Tentoonstelling
Family Viewing
The Pilot Episode
Van 
woensdag 15 februari 2006
t/m 
maandag 20 februari 2006
Locatie: 
Showroom MAMA
Met bijdragen van: 
Jemima & Dolly Brown (UK), Hendrik Kerstens (NL), Yvonne Wahl (D), Hideko Inoue (JP), Johan Kleinjan (NL), Helmut Stallaerts (BE), Bert Sissingh/Sjoukje Boersma (NL)
Samengesteld door: 
Jemima Brown en Boris van Berkum
Family Viewing is een internationale expositie die op Art Rotterdam, de leukste kunstbeurs van Nederland, in premiere gaat.
De groepstentoonstelling biedt een brede interpretatie van het familieportret en wordt begeleid door een essay van Sue-An van der Zijpp (conservator Goninger Museum).
MAMA biedt een speciale service aan de bezoekers van Art Rotterdam:
De kunstenaar Johan Kleinjan tekent uw portret in zijn studio op het terras van Cafe Rotterdam (de entree van Art Rotterdam). Johan Kleinjan is een van de drijvende krachten achter het kunstenaarscollectief Antistrot en heeft tentoonstellingen in het binnen- en buitenland op zijn naam staan zoals in Museum Boijmans van Beuningen Rotterdam, Hugh Lane gallery Dublin en de Vleeshal Middelburg. Een sessie met Johan duurt 30 minuten. Enkel portret 200,- euro, dubbelportret 265,- euro. Reserveringen: info@showroommama.nl

De expositie beleeft zijn premiere op Art Rotterdam (uitgeroepen tot de beste kunstbeurs van Nederland), waarna de expositie integraal zal doorreizen naar buurthuizen in Zuidwijk en IJsselmonde in Rotterdam.

Family Viewing is een project dat bestaat uit verschillende episodes. Het is geinitieerd door kunstenares Jemima Brown als een experiment in collaboratieve praktijk tussen kunstenaars, curatoren, projectruimtes, galeries, instituten en collectioneurs. In April 2006 is een nieuwe versie van Family Viewing in Curators Space in Londen te zien.

Art Rotterdam
Cruiseterminal Willeminapier
Opening: 15 februari, 18:00 - 22:00 uur
Openingstijden:
Donderdag 16 - zondag 19 februari, 11:00 - 19:00 uur
Maandag 20 februari 11:00 - 17:00 uur
Entree: 12,50 euro


 
Gerelateerd
Links
Downloads