Mister Miyagi Curating Tomorrow 2006
Van 
zaterdag 8 april 2006
t/m 
maandag 12 februari 2007
Na het grote succes van de Mister Miyagi - Curating Tommorow piloteditie in 2005, is MAMA blij en trots om de start van Mister Miyagi - Curating Tomorrow 2006 aan te kondigen!
Hiermee zetten we het prikkelende onderwijsprogramma voort. Het doel hiervan is om zinvolle leermogelijkheden te creëren voor nieuwe curatoren of voor mensen die denken dat curator hét beroep voor hen is.
Over het programma

Het Mr. Miyagi curators programme biedt een selecte groep van jonge curatoren de mogelijkheid om mee te doen aan een programma waar ze worden bijgestaan door een internationale groep van mentoren op het gebied van curation. De geselecteerde kandidaten doen mee aan workshops en werken samen met de hulp van de mentoren aan het ontwikkelen van een project dat in december 2006 te zien zal zijn in Rotterdam.

Het programma is een van MAMA's onderwijsinitiatieven. Het doel hiervan is het opbouwen van capaciteit en vakkundigheid voor de volgende generatie die zich gaat bezighouden met kunst & cultuur door middel van gerichte beroepservaring en leren. Ter afsluiting van het programma ontwikkelen de deelnemers een project dat het talent van jonge kunstenaars laat zien. Die jonge kunstenaars profiteren hier dus ook van.

Hoe kan ik meedoen?
Als je denkt dat je de volgende getalenteerde en creatieve curator bent of denkt dat curator hét beroep voor jou is, schrijf je dan in door het formulier in te vullen. De volledige gegevens van het 2006 programma, de voorwaarden voor deelname en de werkwijze staan onder.

Aanvragen moeten uiterlijk binnen zijn op 21 mei 2006

Ook in 2006 biedt MAMA het programma geheel gratis aan de definitieve deelnemers aan! We vragen echter wel €25,- aan inschrijf- en administratiekosten. Wanneer je bij de twaalf gelukkigen hoort die geselecteerd worden voor de eerste tweedaagse workshop, betaal je nog eenmalig €150,- aan workshopkosten. Wanneer je vervolgens definitief geselecteerd wordt en daarmee behoort bij de zes deelnemers die Mr Miyagi curator 2006 gaan worden, dan betaal je dus helemaal niets meer! De €25,- moet voor 20 mei bij Showroom MAMA op de rekening staan. Je kunt het geld overmaken aan:

Stichting Public Art Squad
ABN 41.92.03.230
Rotterdam
o.v.v. Miyagi inschrijfgeld