Evenement
The Big Draw 2016
Van 
zaterdag 1 oktober 2016
t/m 
zondag 2 oktober 2016
1 en 2 oktober 2016, 13:00 tot 17:00 uur doorlopend op alle locaties, gratis toegang
Locatie: 
Boijmans van Beuningen, Kunstuitleen, MAMA, TENT, Villa Zebra, Witte de With Center for Contemporary Art
Samengesteld door: 
Boijmans van Beuningen, Kunstuitleen, MAMA, TENT, Villa Zebra, Witte de With Center for Contemporary Art

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober strijkt The Big Draw, ’s werelds grootste en leukste tekenfestival, voor de derde keer neer in Rotterdam.
Volg op iedere locatie tussen 13:00 - 17:00 uur een gratis workshop van Rotterdamse tekenexperts en (her)ontdek hoe leuk tekenen is! The Big Draw is het grootste tekenfestival ter wereld en heeft maar één doel: Iedereen aan het tekenen krijgen!

Museum Boijmans van Beuningen
Werk met Iwan Smit aan een enorm schilderij, volg een workshop modeltekenen en teken met Bruno Ferro Xavier da Silva op de ramen!

Witte de With & TENT
Vier bij Witte de With Center for Contemporary Art en TENT het tekenen tijdens een feestelijke hedendaagse tekenworkshop voor jong en oud.

MAMA
Heb je wel eens écht goed naar een heel gespierd lichaam gekeken? Bij MAMA ga je modeltekenen met bodybuilders en fitgirls en leer je de basics voor het natekenen van een lichaam (en misschien ook nog wat goede fitness tips!).

Villa Zebra
In Villa Zebra ga je aan de slag met kunstenaar Hillegon Brunt in de workshop ‘dagelijkse doodles’ en ontdek je hoe je in korte tijd de meest verrassende tekeningen kunt maken.

Kunstuitleen
Onder leiding van een échte Tattoo kunstenaar ontwerp je bij de Kunstuitleen je eigen stempeltattoo, en zet je je eigen tattoo daarna meteen op je huid, t-shirt of postkaart.