Safe Space, Dean Blunt, 2016. Beeld: Lotte Stekelenburg
Safe Space, Dean Blunt, 2016. Beeld: Lotte Stekelenburg
Tentoonstelling
MAMA stelt filmprogrammering van Safe Space open voor publiek
Wat wil jij zien op het grote doek?
25 mei 2016 - 19 juni 2016
Locatie: 
Showroom MAMA, Witte de Withstraat 29-31
Samengesteld door: 
Marloes de Vries
Wil jij een film tonen op groot scherm in een luxe vertoningsruimte? Dat kan de komende weken bij MAMA in de Witte de Withstraat.
Vijf dagen per week vertonen wij twee films per dag, om 16.30 uur en 19.30uur. Wil jij een film vertonen, zelfgemaakt of zelfgekozen, stuur deze dan in naar safespace@showroommama.nl

We verwelkomen bestanden als file, via Wetransfer of met een downloadlink. Na inzending ontvang je een mailtje met de datum en tijd dat jouw inzending vertoond zal worden. Alle inzendingen worden vertoond, met uitzondering van films met illegale inhoud.

Voor de vertoningen kun je reserveren in de lounge aan de Witte de Withstraat 31, dit kan alleen op de dag zelf en slechts één reservering per persoon. De vertoningen zijn gratis toegankelijk.

Safe Space is een project van Dean Blunt, waarvoor hij Showroom MAMA heeft getransformeerd tot een exclusieve projectieruimte en openbare lounge met een dagelijks filmprogramma. De programmering is per 25 mei samengesteld door MAMA's publiek.

De lounge is van woensdag tot en met zondag geopend van 16.00 uur tot 21.00 uur, filmvertoningen zijn om 16.30 uur en om 19.30 uur.

 
Downloads