Evenement
De Derde Dinsdag | Maart
De reizende liveshow over kunst & cultuur
15 maart 2016, 20:00-21:30 uur
Locatie: 
Kunsthal Rotterdam
Met bijdragen van: 
Doelen, Kunsthal Rotterdam, Productiehuis Rotterdam/Rotterdamse Schouwburg, Dansateliers en Kunstblock [Showroom MAMA, TENT Rotterdam, CBK Rotterdam, V2_, Witte de With, Center of Contemporary Art, WORM]
De Derde Dinsdag geeft in highspeed tempo een update van wat er de komende maand te beleven is op het gebied van theater, muziek, film, beeldende kunst, festivals en meer in Rotterdam. Elke maand zijn we te gast bij een andere culturele hotspot, dit keer is dat bij onze nieuwe partner Kunsthal Rotterdam.
Anna Visser vraagt haar gasten de hemd van het lijf. Elke editie wordt zij bijgestaan door een speciale gast. Aankomend seizoen is dit een rijke selectie van 'Jonge Blommen & Oude Rotten'; kunstenaars, artiesten, makers en opinieleiders die hun sporen inmiddels verdiend hebben of juist net komen kijken. Dit keer is onze speciale gast Bianca van der Schoot. Met ingang van seizoen 2016-2017 volgt zij Alize Zandwijk op als artistiek leider van het Ro Theater. Zij ontwikkelt samen met Johan Simons, artistiek directeur van Theater Rotterdam, het nieuw te vormen stadstheater in Rotterdam.

Entree
De Derde Dinsdag: Bepaal zelf de Toegangsprijs, reserveren is niet nodig!