MAMA's X-MAS CRIB JINGLE - Tim Sake & Boortorrie (Radio Lastplak)
Tanja Ritterbex, 'Kerstbeest' 2015.
Tanja Ritterbex, 'Kerstbeest' 2015.
Jaleel Roy Lindsey, Cristmas Spirit, 2015
Jaleel Roy Lindsey, Cristmas Spirit, 2015
Anna Kolbe, 'Magic Garden', 2015.
Anna Kolbe, 'Magic Garden', 2015.
Presentatie
MAMA's X-MAS CRIB
Welcome to the jingle!
Van 
donderdag 24 december 2015
t/m 
zondag 10 januari 2016
Opening 24 december, 16:00 uur
Locatie: 
Showroom MAMA
Met bijdragen van: 
Charlien Adriaenssens, Henk van der Beek, Maarten Bel, Johan Boer, Gwen van den Bout, Tim Braakman, Saskia Burggraaf, Iris Donker & Katinka van Gorkum, Gaia van Egmond, Steye Felix, Marianne Hamersma, Anne Kolbe, Susan Kooi, Jaleel Roy Lindsey, Pia Louwerens, Tanja Ritterbex, Machteld Rullens, Mike Moonen, Anan Striker, Toshie Takeuchi, Milan Tilder, Roy Vastenburg, Emma Walch e.a.
Samengesteld door: 
Nathalie Hartjes en Marloes de Vries
De winterse dagen zijn aangebroken. Koukleumend trekken we onze kragen op, zomersjaaltjes worden ingeruild voor winterse wollen breiwerken en iedereen is al een keer verregend en rillend van de fiets gewaaid. Nog maar een maand en dan is het kerstmis. En dat willen we op gepaste wijze met je vieren.
Speciaal voor deze gelegenheid werpen wij onze raampartij op om vier uitbundige kerststallen te presenteren. Maar geen traditie zonder oorsprong: MAMA's X-MAS CRIB is geïnspireerd op de zeer competitieve traditie van kerststallen in Spanje - de zogeheten Belenes. Van begin december tot aan Drie Koningen sieren deze Belenes in alle soorten en maten de ruiten van haast elk winkelpand in de stedelijke centra. MAMA ziet het ontbreken van een kerststallentraditie als een groot gemis en wij willen hier graag verandering in brengen!

MAMA's X-MAS CRIB: Welcome to the jingle! zal vanaf kerstavond tot en met zondag 10 januari schitteren in de raampartij van de showroom. Verschillende kunstenaars uit Rotterdam en daarbuiten werken hieraan mee en zorgen samen voor een opvulling van de kerststal.

Bekijk hier het fotoverslag van Hilde Speet.

 
Downloads