Publicatie: Een wijze van leren. Groot worden binnen culturele instituten. Design by: OONA.
Publicatie: Een wijze van leren. Groot worden binnen culturele instituten. Design by: OONA.
Publicatie: Een wijze van leren. Groot worden binnen culturele instituten.
Met bijdragen van: 
Leen Bedaux, Margriet Brouwer, Lisa Finch, Marlous van Gastel, Belinda Hak, Nathalie Hartjes, Emiel Heijnen, Philippine Hoegen, Mark Miller, Lieke van Pruijssen, Rosa Sijben, Milou Terpstra, Ariadne Urlus, Bieke Versloot , Marloes de Vries, Gerben Willers.
Samengesteld door: 
MAMA
Met grote trots presenteert MAMA de publicatie 'Een wijze van leren. Groot worden in culturele instituten'. Sinds haar oprichting in 1997 heeft MAMA een voortrekkersrol genomen op het gebied van talentontwikkeling in de beeldende kunst.
De publicatie Een wijze van leren. Groot worden in culturele instituten kijkt door de lens van vooraanstaande educatoren en culturele organisatoren naar verschillende methodes waarmee uiteenlopende instituten (musea, hoger onderwijs, de presentatie-instelling) deze benaderingen toepassen en op welke wijze dat hun organisatie verandert. Dragen deze ontwikkelingen werkelijk bij aan een democratisering en diversifiëring van het culturele veld? Slagen we er in om zonder kwaliteitsverlies het publiek deelnemer te maken? En hoe dragen deze programma's bij aan de professionele kansen voor een aankomende generatie cultuurmakers?
Prijs: €
15,00 excl. verzendkosten. Klik hier om te bestellen.
Met ondersteuning van: 
Gemeente Rotterdam en Mondriaan Fonds