Evenement
De Derde Dinsdag oktober
DĂ© reizende liveshow over Rotterdamse Kunst en Cultuur
Van 
dinsdag 20 oktober 2015
t/m 
dinsdag 20 oktober 2015
Dinsdag 20 oktober 2015, 20:00-21:30
Locatie: 
Showroom MAMA
Culturele talkshow De Derde Dinsdag geeft in highspeed tempo een update van wat er de komende maand te beleven is op het gebied van theater, muziek, film, beeldende kunst, festivals en meer in Rotterdam.
Verwacht het vertrouwde concept waarbij gastvrouw Anna Visser haar gasten de hemd van het lijf vraagt. Elke editie wordt zij bijgestaan door een speciale gast. Aankomend seizoen is dit een rijke selectie van 'Jonge Blommen & Oude Rotten'; kunstenaars, artiesten, makers en opinieleiders die hun sporen inmiddels verdiend hebben of juist net komen kijken. Met vragen als 'Wat heb je bereikt? Waar sta je nu? Welke visioenen heb je voor de toekomst?' hopen we een inkijkje te krijgen in hun persoonlijke ambities en die voor de stad.

De liveshow is omlijst met performances, filmpreviews, theaterscènes, hedendaagse kunst en live muziek. Daarnaast is er volle aandacht vereist bij de DDD-quiz waar vrijkaarten zijn te winnen.
In samenwerking met: 
Kunstblock [Tent, CBK Rotterdam, Witte de With Center for Contemporary Art, WORM, instituut voor Avantgardistische Recreatie, V2_ Instituut voor de Instabiele Media], De Doelen, Productiehuis Rotterdam, de Rotterdamse Schouwburg, Dansateliers