Festival
Kunst in het Witte de Withkwartier
Van 
vrijdag 11 september 2015
t/m 
zondag 13 september 2015
Vrijdag 11 september 2015, 17:00 uur - Zondag 13 september 2015, 18:00 uur
Locatie: 
Witte de Withkwartier, Showroom MAMA
Met bijdragen van: 
Echo + Seashell, Steye Felix & Tanja Ritterbex, Mireille Tap, Fraser Stewart
Samengesteld door: 
Nathalie Hartjes + Marloes de Vries
'Kunst in het Witte de Withkwartier' opent het nieuwe culturele seizoen met een 'State of the Art' van de Rotterdamse kunstsector. Het kunstenfestival toont daarbij een dwarsdoorsnede van alles wat Rotterdam te bieden heeft op het snijvlak van performance art en beeldende kunst, mode, muziek, design, fotografie, videokunst en interventies in de openbare ruimte.
Tijdens Kunst in het Witte de Withkwartier opent MAMA 'Laff Box'; een comedy club voor beeldend- en performancekunstenaars, die in hun werk de grenzen tussen hedendaagse kunst en comedy opzoeken. Met Laff Box onderzoekt MAMA de comedyclub als omgeving voor performance en humor als expressiemiddel en cultureel product.

Vrijdag 11 september 18:00 – 22: 00
Op vrijdagavond opent Laff Box met een feestelijke en muzikale performanceavond. Performances van kunstenaarsduo's echo+seashell en Steye Felix & Tanja Ritterbex. Verwacht rookmachines, discolichten en miniatuur kaasfondue.

Zondag 13 september 15:00 – 18:00
Op zondag zal Mireille Tap gedurende de middag meerdere malen haar flexibele en gymnastische performance vertonen.

De tentoonstelling Laff Box is tijdens het hele festivalweekend te bezichtigen in de showroom. De showroom is op vrijdag en zaterdag tot 23 uur en op zondag tot 18 uur geopend.
In samenwerking met: 
Kunstblock: Witte de With Center for Contemporary Art, TENT Rotterdam, CBK Rotterdam, V2_Instituut voor Instabiele Media, WORM Instituut voor Avantgardistische Recreatie
 
Gerelateerd
Laff Box
Tentoonstelling