Mister Miyagi Curating Tomorrow 2007
Van 
zondag 1 april 2007
t/m 
woensdag 28 februari 2007
Na het grote succes van de Mister Miyagi - Curating Tommorow edities in 2005 en 2006 is MAMA blij om de start van Mister Miyagi - Curating Tomorrow 2007 aan te kondigen.
Hiermee zetten ze het prikkelende onderwijsprogramma voort. Het doel hiervan is om zinvolle leermogelijkheden te creëren voor nieuwe curatoren of voor mensen die denken dat curator hét beroep voor hen is.

Over het programma
Het Mr. Miyagi curators programme biedt een selecte groep van jonge curatoren de mogelijkheid om mee te doen aan een programma waarin ze worden bijgestaan door een internationale groep van mentoren. De geselecteerde kandidaten doen mee aan workshops en werken samen met de hulp van de mentoren aan het ontwikkelen van een project dat in december 2007 te zien zal zijn in Rotterdam.

Het programma is een van MAMA's onderwijsinitiatieven. Het doel hiervan is het opbouwen van capaciteit en vakkundigheid voor de volgende generatie die zich gaat bezighouden met kunst & cultuur door het aanbieden van een combinatie van gerichte beroepservaring én leren. Ter afsluiting van het programma ontwikkelen de deelnemers een project dat het talent van jonge pas afgestudeerde kunstenaars laat zien. Die jonge kunstenaars profiteren hier dus ook van.

Hoe kan ik meedoen?
Als je denkt dat je de volgende getalenteerde en creatieve curator bent of denkt dat curator hét beroep voor jou is, schrijf je dan in door het formulier in te vullen. De volledige gegevens van het 2007 programma, de voorwaarden voor deelname en de werkwijze staan onder.

Aanvragen moeten uiterlijk binnen zijn op maandag 14 mei 2007 voor 12:00 uur.
 
Gerelateerd
Ch ch ch changes
Tentoonstelling