Publicatie
JODI editie
Met bijdragen van: 
JODI
De langverwachte JODI editie is er!

In januari 2014 had JODI een solotentoonstelling in MAMA, JODI HOME /GO HOME. Tijdens deze tentoonstelling interviewde performance interview duo SandWitz JODI waarvan reeds het magazine is uitgegeven door MAMA.

Het project wordt nu afgerond met vier full colour posters (A2) in een gelimiteerde oplage van 150 exemplaren. Ben er snel bij en bestel deze posters door een email te sturen naar
info@showroommama.nl.

Prijs: €12,50 ex. verzendkosten.

Halverwege de jaren negentig waren Joan Heemskerk en Dirk Paesmans de eerste kunstenaars die de creatieve potentie van het internet inzagen en daar hun eerste werken en projecten realiseerden. Het internetgebruik veranderde sindsdien snel – we hebben niet meer één verbinding voor telefoon en internet, de sociale media kwamen op en bijna iedereen beschikt over een smartphone of tablet – en nieuwe generaties kunstenaars ontdekte het internet. Na de afgelopen jaren vele kunstenaars van deze nieuwe generatie te hebben opgenomen in MAMA's tentoonstellingsprogramma – Aids-3d (Daniel Keller & Nik Kosmas), Ryan Trecartin & Lizzie Fitch, Dennis de Bel, Brad Troemel, Constant Dullaart, Rafaël Rozendaal e.v.a. – werd het tijd voor dit eerbetoon in de vorm van een solotentoonstelling, twee curated pages op MAMA's website en interview door SandWitz.


Prijs: €
12,50 excl. verzendkosten. Klik hier om te bestellen.
 
Gerelateerd
JODI Home/Go Home
Tentoonstelling