De Derde Dinsdag - oktober
Dé reizende liveshow over Rotterdamse Kunst en Cultuur!
Dinsdag 21 oktober 2014, 20:00u
Locatie: 
V2_Instituut, Eendrachtsstraat 10 3012 XL Rotterdam
Waar moet je de komende maand heen? Culturele talkshow De Derde Dinsdag geeft in anderhalf uur een highspeed update met korte interviews, performances, filmpreviews, theaterscènes en live muziek. De Derde Dinsdag is iedere maand te gast op een andere culturele 'hotspot', dit keer in V2_Instituut voor de Instabiele Media. De presentatie is in handen van Anna Visser en tafeldame Eeva Liukku, hoofdredacteur van Vers Beton.
In vijf afleveringen van De Derde Dinsdag gaat een deskundige in op één van 'De vijf van Pijbes'. Vijf tips van Rijksmuseumdirecteur Wim Pijbes voor de Rotterdamse kunst- en cultuursector.
Het kunstenaarsduo Gil & Moti vertellen over hun artistieke stage bij het schoonmaakbedrijf van TENT in het teken van de tentoonstelling The Value of Nothing. Neil Wallace van De Doelen vertelt over de nieuwe seizoensprogrammering, een tipje van de sluier van Moving Futures Festival, WORM toont een sneak preview van het experimentele filmprogramma over macht en pijn Layers en nog veel meer.

Dinsdag 21 oktober, 20:00 uur t/m 21.30 uur (vanaf 19:30 uur deur open)
Entree: Uw donatie is onze entree - Pay as you please!
Locatie: V2_Institute for the Instable Media, Eendrachtsstraat 10, Rotterdam
In samenwerking met: 
De Derde Dinsdag is een initiatief van Kunstblock [Showroom MAMA, TENT, CBK Rotterdam, V2, Witte de With, WORM]. En MAAS theater en dans, Ro Theater, Het Nieuwe Instituut, Productiehuis Rotterdam, Rotterdamse Schouwburg, Dansateliers en de Doelen.
Met dank aan: 
Studio Spass, als sponsor voor het grafisch ontwerp.
 
Gerelateerd
Links