Evenement
Première Jeugdserie ONSKRUID
27 februari 2014, 19:00-23:00
Locatie: 
Skatepark Westblaak
Met bijdragen van: 
René van Zundert (Rotterdam, '81) en Marèl Jap-Sam (Amstelveen, '89)
Donderdag 27 februari 2014 vindt de officiële lancering van de jeugdserie ONSKRUID plaats tijdens het Eendrachtfestival te Rotterdam.
ONSKRUID is een jong Rotterdams street art collectief. Onder leiding van Showroom MAMA werd de groep in 2013 samengesteld en opgeleid tot het jongste kunstenaarscollectief van Nederland, met een focus op street art. Tijdens hun artistieke avontuur zijn de meiden gevolgd door de documentairemakers René van Zundert (Rotterdam, '81) en Marèl Jap-Sam (Amstelveen, '89). De jeugdserie ONSKRUID is hiervan het resultaat.
ONSKRUID toont hoe de jonge street artists omgaan met vriendschap, idealen en volwassen worden. Door kansen te grijpen creëren de meiden een plek waar zij zich thuis voelen. ONSKRUID bewijst: je kunt zijn wie je wilt zijn.

Op het Eendrachtfestival kan de serie ONSKRUID in een gepaste setting bekeken worden, en kan kennis worden gemaakt met het jonge collectief. Het publiek krijgt de mogelijkheid zichzelf te laten vereeuwigen in de ONSKRUID photobooth. Natuurlijk is er popcorn en iets te drinken.
 
Gerelateerd
OMIN: ONSKRUID
Tentoonstelling
DVD: ONSKRUID
Publicatie