Raamproject
NEGATIVES / POSITIVES: Raamproject VIII
Van 
maandag 8 augustus 2011
t/m 
donderdag 25 augustus 2011
Locatie: 
Showroom MAMA
Met bijdragen van: 
Martine Poot ('90, Vlaardingen), Thijs Lansbergen ('88, Schiedam)
Samengesteld door: 
Jesse van Oosten en Margriet Brouwer, projectleiding MAMA
Tijdens de opbouw van tentoonstellingen van MAMA worden de ramen van de showroom gebruikt voor het Raamproject. Kunstacademiestudenten of andere jonge makers krijgen de kans om een ontwerp te maken voor de ramen van Showroom MAMA.
Raamproject VIII, NEGATIVES/POSITIVES, is ontwikkeld door Martine Poot ('90, Vlaardingen) en Thijs Lansbergen ('88, Schiedam). Beiden zijn onlangs afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie, Rotterdam. Zij tonen een reeks afdrukken van dia's van het ideale leven in de jaren '60. Ingrepen in de afdrukken verstoren het ideaalbeeld en geven de beelden een andere betekenis.

De invulling van het Raamproject VIII sluit inhoudelijk aan op de tentoonstelling 'You All Fell For My Act' die vanaf 26 augustus in Showroom MAMA te zien is. In deze internationale groepstentoonstelling staat de manier waarop mensen zich verhouden tot een bepaald ideaalbeeld of heersende norm centraal. De deelnemende kunstenaars tonen zichzelf of anderen zoals zij zich voor het oog van de wereld etaleren, in aansluiting bij de ongekende mogelijkheden die er tegenwoordig zijn om jezelf te presenteren.
Met ondersteuning van: 

Gerelateerd
Raamproject I
Raamproject
Raamproject II
Raamproject
Raamproject III
Raamproject
Raamproject IV
Raamproject
Raamproject V
Raamproject
Raamproject VI
Raamproject
Raamproject VII
Raamproject