Festival
Wereld van Witte de Withkwartier 2013
13, 14 & 15 september 2013
Locatie: 
Witte de Withkwartier
Welkom in De Wereld van het Witte de Withkwartier, hét kunstfestival van Rotterdam.
'Geen plek in Rotterdam met zoveel diversiteit, levendigheid, talent en creativiteit in één blok'. Showroom MAMA, V2_, WORM, Witte de With en TENT hebben hun krachten gebundeld als Kunstblock en openen het culturele seizoen met het kunstenfestival De Wereld van het Witte de Withkwartier.

Vrijdagavond 13 september wordt het festival feestelijk geopend en zaterdag staat een inhoudelijk kunstprogramma op het menu, Food For Thought; van stevige kost tot snacklezingen. Zondag wordt een speciaal onderdeel voor families en kinderen gepresenteerd (de OONALYMISCHE familiedag) en het festival wordt traditiegetrouw afgesloten met de Kunstveiling.

Verwacht een weekend boordevol kunst & cultuur, muziek, bedrijvigheid en verwondering. Niet in Rotterdam? Tune in op De Wereld van het Witte de Withkwartier Radio; drie dagen live verslag ín en ván het kwartier.

Op de site festivalwwwk.nl staat het complete programma, de laatste nieuwtjes en informatie over het festival.

​Showroom MAMA is met Food For Thought (download de pdf met het volledige programma) en de Beamer Battle op zaterdag en de OONALYMPISCHE familiedag op zondag een actieve participant en een van de mede-organisatoren van het festival.
Wij verwelkomen iedereen op 13, 14 en 15 september in het Witte de Withkwartier (en bij de Showroom).
Met ondersteuning van: 
Rotterdam Festivals, Kunstblock

Downloads