Raamproject
Raamproject XIII
Van 
maandag 8 oktober 2012
t/m 
zondag 28 oktober 2012
Locatie: 
Showroom MAMA, Witte de Withstraat 29-31, 3012 BL Rotterdam
Met bijdragen van: 
Laura Aranda Morales (1986, MEX)
Met trots presenteert Showroom MAMA weer een nieuwe editie van het Raamproject. Het Raamproject geeft jonge kunstenaars de kans om onder begeleiding van Rookies* een ontwerp te maken voor de ramen van Showroom MAMA.
Voor dit Raamproject is Laura Aranda Morales aan de slag gegaan. Laura kwam in 2001 in Nederland wonen en studeerde van aan Sint Joost Academie in Den Bosch. Sinds 2012 woont en werkt ze in Rotterdam. Laura Aranda Morales werkt voornamelijk met tekst en taal, maar voor het Raamproject dat ze bij MAMA maakt heeft ze gekozen voor een nieuwe aanpak.

In het kader van 'MAMA verhuist' (MAMA's kantoor verhuist van Kromme Elleboog 35 naar een klein 'flex'kantoor in de showroom) maakt ze een raamschildering van mieren die MAMA's geschiedenis verhuizen van het oude kantoor naar het nieuwe. Mieren staan symbool voor een sterke organisatie, speels maar ook sterk. Mieren hebben een gezamenlijk doel dat ze bereiken door hard werken en doorzettingsvermogen.

*Het project wordt begeleid door de Rookies van Showroom MAMA. In het Rookie traject wordt een groep jonge vrijwilligers betrokken bij MAMA's activiteiten, waarvan het Raamproject er één is.
 
Gerelateerd
Raamproject I
Raamproject
Raamproject II
Raamproject
Raamproject III
Raamproject
Raamproject IV
Raamproject
Raamproject V
Raamproject
Raamproject VI
Raamproject
Raamproject IX
Tentoonstelling
Raamproject VII
Raamproject