Evenement
De Derde Dinsdag #9
18 september 2012, 19:30-22:00
Locatie: 
Bonheur Theater, Eendrachtsstraat 81, 3012 XH Rotterdam
In een avond vol performances, muziek, interviews en presentaties geven kunstinstellingen uit het culturele hart van Rotterdam een preview van hun programmering.

Met deze editie onder andere het wereldberoemde hoorspel 'de Ectoplastma planeet' van de Rotterdamse avant-garde formatie COOLHAVEN, decorontwerper Jasper Niens, de Zwiterse muzikant en kunstenaar Domenico Belari, Sophie Krier, verder boeksprint: 7 schrijvers, 7 dagen, 1 boek, Ro Radio met Jack Wouterse Gijs Naber, experimenteren met het Discovery Festival. En een sneak peak van ons 15 Jaar MAMA boek.
De Derde Dinsdag is een multi-disci-inter-culti-crossover samenscholing met aandacht voor beeldende kunst, muziek, theater, cultuurhistorie, instabiele media en filosofie. Vertrekpunt is het actuele programma van de 10 cultuurinstellingen rondom de kunst-as die in De Derde Dinsdag samenwerken; exposities, theatervoorstellingen, muziek, filmvertoningen of een buitenlandse kunstenaar in Rotterdam.

De Derde Dinsdag wordt georganiseerd door Bonheur, Witte de With Center for Contemporary Art, RAiR (Rotterdam Artists in Resideny Network), Worm, TENT, Showroom Mama, V2, Ro Theater, Museum Rotterdam en De Gouvernestraat. Ook is er iedere maand ruimte voor andere initiatieven om zich te presenteren.
Prijs: €
3,00 excl. verzendkosten. Klik hier om te bestellen.
 
Gerelateerd
Links