Evenement
De Derde Dinsdag #8
21 augustus 2012, 19:30-22:00
Locatie: 
WORM
Boomgaardsstraat 71
3012 XA Rotterdam
In een avond vol performances, muziek, interviews en presentaties geven kunstinstellingen uit het culturele hart van Rotterdam een preview van hun programmering. Deze editie o.a. met Maaike Gouwenberg & Joris Lindhout, die vertellen over hun werk in de tentoonstelling Between the Map and the Territory.
De Derde Dinsdag is een multi-disci-inter-culti-crossover samenscholing met aandacht voor beeldende kunst, muziek, theater, cultuurhistorie, instabiele media en filosofie. Vertrekpunt is het actuele programma van de 10 cultuurinstellingen rondom de kunst-as die in De Derde Dinsdag samenwerken; exposities, theatervoorstellingen, muziek, filmvertoningen of een buitenlandse kunstenaar in Rotterdam.

De Derde Dinsdag wordt georganiseerd door Bonheur, Witte de With Center for Contemporary Art, RAiR (Rotterdam Artists in Resideny Network), Worm, TENT, Showroom Mama, V2, Ro Theater, Museum Rotterdam en De Gouvernestraat. Ook is er iedere maand ruimte voor andere initiatieven om zich te presenteren.
Prijs: €
3,00 excl. verzendkosten. Klik hier om te bestellen.
 
Gerelateerd
Links