Tentoonstelling
Love Design Delirium
Van 
vrijdag 30 mei 2008
t/m 
zaterdag 26 juli 2008
Locatie: 
Showroom MAMA
Met bijdragen van: 
HuMobisten (Rufus Ketting / Gyz La Rivière), Parra (Pieter 'Parra' Janssen), Sebastiaan Straatsma, Rafaël Rozendaal, Jaap Scheeren, Anouk Kruithof, Daniëlle van Ark, 75B (Robert Beckand / Rens Muis / Pieter Vos) (NL) Oliver Laric (A), Körner Union (Sami Benhadj / Tarik Haywar / Guy Meldem) (CH)
Begin dit jaar werden we uitgenodigd om een show te maken in Wenen door Kunstraum Niederösterreich, een van de deelnemers aan de door MAMA in februari georganiseerde 'kunstbeurs' Project(or). Kunstraum NOE presenteerde op Project(or) Rainer Prohaska's Salmon Sculpture Saloon.
Love Design Delirium verkent de bandbreedte van een generatie die zich voedt met humor, naïviteit, poëzie en spel, in combinatie met een sterk geloof in de kracht van 'de scenius'; de creatieve stuwkracht van individuen in groepsverband. Kenmerkend aan de visuele beeldtaal is een persoonlijke notie, die tegelijkertijd universeel menselijk handelen reflecteert.

Absurd en sensitief, blinken de werken uit in liefde voor het leven en compassie met de omgeving. In een gejaagde, productgeoriënteerde en mediageregeerde samenleving is een dergelijke relativerende lichtvoetigheid een noodzaak, een waar levenselixer dat ons bij de les houdt: Ja! Leven! Doen!
Met ondersteuning van: 
null

Gerelateerd
MAMA in het buitenland
Tentoonstelling
Links
Downloads