Boekpresentatie
Boekpresentatie Reclaiming the Street
Op 
zondag 13 november 2011
Locatie: 
Showroom MAMA, Witte de Withstraat 29-31, Rotterdam
Met bijdragen van: 
Post Editions
Eindelijk is het zover! De publicatie van de internationale ideeënwedstrijd Reclaiming the Street is er!
De publicatie presenteert, naast het winnende ontwerp Twist & Shout van Martand Khosla, New Dehli, en de publieksfavoriet De Badkuip van Maurizio Scarciglia/NAUTA, Rotterdam, alle genomineerde inzendingen. De speelse uitgangspunten van de ontwerpwedstrijd worden ondersteund door een tekst van Ian Borden (architectuurhistoricus) over hoe skateboarders de stedelijke omgeving adopteren als betonnen speeltuin en een hoofdstuk uit Jocko Weyland's The Answer is Never over de opkomst van skatecultuur in de jaren tachtig. Met foto's van Koen Taselaar en Louisa Menke. Grafische vormgeving is van Petra Valdimarsdóttir; onder redactie van Clint van der Hartt.

We zijn ontzettend blij met het resultaat van Reclaiming the Street en om dit te vieren vindt er een boek launch plaats op donderdag 13 oktober in Showroom MAMA, vanaf 17:00 uur.

Voor meer informatie kijk op: www.post-editions.com
Met dank aan: 
Projectleider Kim Bouvy, juryleden en masters Florian Waldvogel, Gyz La Rivière, Louisa Menke, Elger Blitz, Dees Linders en Elma van Boxel, Koen Taselaar en Jeroen Everaert
Met ondersteuning van: 
Stimuleringsfonds voor Architectuur

Gerelateerd
Reclaiming the Street
Tentoonstelling
Links