Tentoonstelling
Under Construction
Van 
zaterdag 1 november 2003
t/m 
zaterdag 29 november 2003
Locatie: 
Vlaardingen
Met bijdragen van: 
WOOD, EWOS, MORE$, SHES 54, Dstruct, Lowlita, Foxy en Fietspomp
Na bijna een half jaar is de Under Construction expositie in Vlaardingen eindelijk af!
Daarom word er op zaterdag 1 november een feestelijke opening gehouden. Deze expositie geeft een kaleidoscopisch beeld van een nieuw cultureel fenomeen dat sinds 2000 in steeds grotere mate in de openbare urbane ruimte zichtbaar wordt. Voor sommige een plaag, voor anderen een explosie van zelfexpressie!

MAMA presenteert Under Construction in Vlaardingen (West: 200m2 Nederlandse sticker-, stencil- en posterart. Under Construction is een initaitief van de stickerscene zelf; naast de zeer actieve curatoren aedding en Oles, hebben er ruim 20 verschillende individuen en collectieven mee gewerkt, zoals WOOD, EWOS, MORE$, SHES 54, Dstruct, Lowlita, Foxy en Fietspomp. Een aanrader voor de liefhebber!

De tentoonstelling is georganiseerd door MAMA, showroom for media and moving art onder auspicien van Mothership. Under Construction maakt deel uit van het kunstproject De Strip. De Strip biedt ook onderdak aan een dependance van Museum Boijmans Van Beunigen, waar werk te zien is van o.a. Christo, Rieneke Dijkstra en Joseph Beuys en welke speciaal voor deze gelegenheid 's avonds geopend is.
 
Gerelateerd
Explosion
Project
Links