Vorige / Stop / Volgende
Merijn HosSoto JeffWayne HorseFriends With YouAbner PreisConstant DullaartOla VasiljevaAsgar / GabrielRichard ColmanRemco TorenboschRafeal RozendaalMarijke AppelmanPetra Cortright
Tentoonstelling
Don't Worry, Be Happy
Van 
vrijdag 22 januari 2010
t/m 
zondag 7 maart 2010
Opening: 22 januari 2010, 19:00 - 23:00 uur
Locatie: 
Showroom MAMA
Met bijdragen van: 
Abner Preis, AIDS-3D, Asgar/Gabriel, Constant Dullaart, Friends With You, Jeff Soto, Marijke Appelman, Merijn Hos, Ola Vasiljeva, Petra Cortright, Rafael Rozendaal, Remco Torenbosch, Richard Colman, Wayne Horse
MAMA start 2010 met een internationale groepsshow over de regenboog. In Don't Worry, Be Happy krijgt dit universele symbool van hoop, geluk en vrijheid een donker randje.
Verschillende groepen mensen claimen de regenboog als symbool van hun idealen. Jehova's planten een regenboogvlag in hun tuin met de tekst "Er is hoop", Greenpeace vaart rond met de Rainbow Warrior en Zuid-Afrika noemt zich de Rainbow Nation. Maar een symbool wordt gekoesterd omdat nog niet alles is zoals het zou moeten zijn. De zoektocht naar de pot met goud aan de voet van de regenboog duurt voort?

In Don't Worry Be Happy is het werk van veertien kunstenaars te zien. Werk van de Amerikaanse iconen Jeff Soto en Richard Colman is voor het eerst in Nederland te zien. Ook is er veel werk speciaal voor deze show gemaakt. 22 januari gaat er werk in première van o.a. Wayne Horse, Merijn Hos, Ola Vasiljeva en Abner Preis.

Special event tijdens de opening om 22:00 uur van The Lovedance by Abner Preis and friends!
Met dank aan: 
V1 Gallery (Kopenhagen), Jonathan Levine Gallery (New York), Hilger Contemporary (Wenen), Galerie West (Den Haag)
 
Gerelateerd
Downloads