Evenement
Hannah Does Holland
MAMA heeft een Nederlandse première, Hannah Holland, een van Londens hottest dj's, zal het hoogtepunt zijn van Epi-Later, de afteropeningsparty van Ladyshave Home Edition, de groepstentoonstelling die MAMA opent op 15 juli 2005.
Hannah is lid van een groep die trendy Shoreditch (wijk in London) de reeds legendarische Trailertrash nights. Zij is ook de rumoerige kracht achter "Suck My Truck" een clubavond die door klagende buren werd vervangen door haar populaire dj-sets in de Hoxton Bar & Grill.

Samen met haar collegas Mikki Most en Per Qx , veranderde Hannah op vrijdagavond deze als 'seedy' bekend staande bar in een van de meest experimentele clubavond. Tot groot genoegen van de club-kids, arty-farty post-drag queens en sommige locals, die zich al dansend en zwetend laven aan haar speciale smaak in electro-rock-trash.

Verwacht wordt dat Hannah de bezoekers van Zaal de Unie tijdens Epi-Later zal opzwepen tot een fijne hoogte. Zorg dat je erbij bent. Gratis toegang dus behalve je reputatie heb je niets te verliezen.

Epi-Later, 22:30-1:30, Zaal de Unie, Mauritsweg 34 Rotterdam
 
Gerelateerd
Ladyshave Home Edition
Tentoonstelling
Links