Evenement
Marga takes the cake
Een van de deelnemers aan Ladyshave Home Edition, Marga Weimans, heeft de i-D Styling Award gewonnen in de 4e editie van de jaarlijkse ITS competitie voor net afgestudeerde modeontwerpers.
ITS, de afkorting van International Talent Support, is een organisatie die een brug slaat tussen de mode-opleidingen en de mode-industrie en wordt o.a. gesteund door merken als Diesel, Mini, YKK (van de ritsen), en de garenfabrikant Ingeo en, natuurlijk, door het vermaarde Britse i-D magazine.

Marga's prijs bestaat uit aandacht in i-D magazine, publicatie van een photo shoot en een bijdrage van 3.000 Britse ponden.

Deze zomer werkt Marga Weimans samen met filmmaker Jasmina Fekovic –bekend van de documentaire Mathilde Superpoes– aan een installatie die op 10 september in première zal gaan tijdens de Wereld van Witte de With. Deze nieuwe installatie is een MAMA-project op locatie Arminius. Geruchten gaan dat naast prachtige videobeelden van Jasmina en de mode van Marga de kerk wordt aangelicht door zoutlampen en dat er een gospelkoor zal aantreden. De installatie belooft Marga's silhouetten die op dat moment in MAMA en in Museum Boijmans van Beuningen te zien zijn, een verdieping in betekenis te geven.
 
Gerelateerd
Ladyshave Home Edition
Tentoonstelling