Tentoonstelling
MAMA @ Preview Berlin 2005
Het is zeker een actief jaar voor MAMA als het gaat om internationale projecten. Eerder dit jaar organiseerde zij een project in London en zeer binnenkort brengt MAMA een buslading vol interessante kunst naar Berlijn.
MAMA is uitgenodigd om een project te presenteren op Preview Berlin, de kunstbeurs voor aanstormend talenten dat vanaf 28 september tot 2 oktober plaats zal vinden in de Backfabrik. Perview Berlin is zeker het volgen waard, het is het tegenwicht van de kunstbeurs Art Forum Berlin. Preview richt zich specifiek op aan de weg timmerende kunstenaars, galleries en project-spaces en beoogt hen met de beurs een platform te bieden.

Het beloofd een plek te worden waar je nieuwste ontwikkelingen in de hedendaagse kunst kan zien. Zo is de booth van MAMA gelokaliseerd naast die van Capri, een van de beste artist-run spaces in Berlijn.

MAMA presenteert een thematisch project onder de naam Choosing My Religion, een groepsexpositie met een een indrukwekkende line-up van kunstenaars, waaronder: Ari Versluis en Ellie Uyttenbroek, Angie Reed, Risk Hazekamp, Jemima & Dolly Brown, Pepijn van den Nieuwedijk, Marga Weimans en Jasmina Feckovic.
 
Links