Raamproject
Raamproject III
Van 
dinsdag 10 augustus 2010
t/m 
donderdag 26 augustus 2010
Locatie: 
Showroom MAMA
Met bijdragen van: 
Joey Verberkt, Duane de Koning
Samengesteld door: 
Iris Schuttevaar, junior curator en Margiet Brouwer, coordinator
Tijdens de installatie van de tentoonstelling (I Can) Feel the Pulse (opening 27 augustus) worden de ramen van de Showroom aangeboden aan twee jonge kunstenaars, Joey Verberkt (1989) en Duane de Koning (1988).
Als voorbode op de tentoonstelling (I Can) Feel the Pulse, visualiseren de kunstenaars in een tijdelijke raaminstallatie de proteststem, in dit geval vooral verwijzend naar het kraakverbod en het effect daarvan voor de Rotterdamse scene. Dit doen zij door met tekst en beeld te experimenteren met en op diverse (her)gebruikte en gevonden, "waardeloze", materialen.

In MAMA's Raamprojecten worden Rookies tijdelijk aangesteld als junior curator. Iris Schuttevaar (1993, Rotterdam) is student aan de Willem de Kooning Academie en is Rookie sinds januari 2009. Zij koos Joey Verberkt en Duane de Koning omdat: ''ze enthousiast zijn, niet bang om risico's te nemen en veel kunnen bewerkstelligen met weinig materiële middelen.''
Joey Verberkt en Duane de Koning studeren ook aan de Willem de Kooning Academie, respectievelijk in het eerste en derde jaar.
Met ondersteuning van: 

Gerelateerd
Raamproject I
Raamproject
Raamproject II
Raamproject
Raamproject IV
Raamproject
Raamproject V
Raamproject
Raamproject VI
Raamproject
Raamproject VII
Raamproject
Raamproject IX
Tentoonstelling
Raamproject XIII
Raamproject