Constanze Friedrichs
Constanze Friedrichs
Waqif Art Center
Waqif Art Center
Sabijn Peters
Sabijn Peters
Kunstraum NOE
Kunstraum NOE
Parra - Lisa In The Cramps
Parra - Lisa In The Cramps
Rafael Rozendaal - I Am Very Very Sorry
Rafael Rozendaal - I Am Very Very Sorry
Tentoonstelling
MAMA in het buitenland
We zijn druk bezig met de voorbereiding van twee buitenlandse shows. MSLM, de tentoonstelling die we vorig jaar door Nederland lieten reizen, is dit najaar in Waqif Art Center in Doha, Qatar, te zien en voor Kunstraum Niederösterreich in Wenen maken we een tentoonstelling met de titel Love Design Delirium.
Mogelijk reist de tentoonstelling MSLM tot december verder in de regio, o.a. naar Dubai. Vanzelfsprekend krijgt de show een gedeeltelijk nieuwe invulling. Natasa Heydra is wederom curator en heeft o.a. werk van Iniy Sanchez en Constanze Friedrichs geselecteerd. Waqif Art Center draagt ondertussen lokaal talent aan om bij het project te betrekken. Als het allemaal lukt én tot een interessante kruisbestuiving leidt, brengen we in 2009 in de showroom een Last Selection Best Of van MSLM Abroad.

Love, design delirium
Voor Kunstraum Niederösterreich in Wenen maken we een tentoonstelling met de titel Love Design Delirium. Curator van de show is Nous Faes (directeur MAMA). De tentoonstelling laat een attitude zien die humor, compassie en het spel als creatieve basisprincipes naar voren schuift. In de lange line-up van jonge Nederlandse kunstenaars en ontwerpers staan o.a. de HuMobisten, Parra en Rafaël Rozendaal, naast buitenlandse bondgenoten als het collectief Körner Union (CH) en werk van de jonge internetkunstenaar Oliver Laric (A). Bij de tentoonstelling verschijnt een kleine catalogus, die we met ontwerper Rufus Ketting inkoppen. Te zien van 30 mei t/m 26 juli 2008 en dit najaar in Showroom MAMA.
 
Gerelateerd
Love Design Delirium
Tentoonstelling