DJ Ravissa
DJ Ravissa
FUXBLUT
FUXBLUT
Evenement
Gruener Veltliner
12 september 2008, 23:00 - 04:00 uur
Locatie: 
Gay Palace, Schiedamse Singel 139 Rotterdam
Met bijdragen van: 
DJ Ravissa, FUXBLUT, Bobby Wombat, Parra Soundsystem
Vrijdag 12 september wordt het Rotterdamse culturele seizoen geopend met het festival De Wereld van Witte de With. We hebben tijdens het festival een hoop te bieden, onder andere de officiële kick-off party. Dit jaar geven we het een bijzonder fraai Oostenrijks tintje met DJ Ravissa en de mannen van FUXBLUT.
De party van dit jaar is Grüner Veltliner gedoopt. We waren in Wenen om de tentoonstelling 'Love Design Delerium' te maken toen we Grüner Veltliner ontdekten. Misschien denk je: is het een vakantieliefde, met een hele rare naam? Nee, het is hele lekkere Oostenrijkse witte wijn, die we bij deze iedereen aanraden.

Omdat we Wenen al bijna begonnen te missen, nodigen we voor de party DJ Ravissa uit. Zij neemt een koffer mee gevuld met electro, techno en garage. De spetterende live-act van FUXBLUT (also Vienna), eerder te zien op Strike 23 in Berlijn, maakt dit Weense wiedersehen compleet.

Bobby Wombat (Amsterdam) en de DJ's van Parra Soundsystem (Amsterdam) vullen de Gay Palace en onze oren met electro, club en post punk, dus wat ons betreft dansen we lekker het nieuwe seizoen in.

Free entrance/ mixed crowd/ two floors