Tentoonstelling
DIY or DIE
Van 
vrijdag 12 september 2008
t/m 
zondag 14 september 2008
Locatie: 
MAMA kantoor, Kromme Elleboog 35
Met bijdragen van: 
Alex van Giersbergen, Bas van der Zaag, Bram Griffioen, Danny van der Kleij, Habib Abdulwahab, Jasper Giljam, Jesper Hauwé, Jiri van Dalen, Joris Bosdriesz, Kiki Storm, Klarien Sonderen, Koos Dekker, Marc Marselje, Mirela Causevic, Niek van Zon, Nienke Simons, Paul Koopman, Rachid Prins, Rio Kierkels, Ruud Lenssen, Vincent Pasveer, Marlein Jacobs
Samengesteld door: 

Ons nieuwe kantoor op de Kromme Elleboog bouwen we speciaal voor het festival om tot de extra tentoonstellingsruimte die op ons verlanglijstje staat. Hier kunnen we drie dagen plek bieden aan de presentatie DIY or DIE.
DIY or DIE toont de resultaten van 'The Make Class', een project van tweedejaars studenten Audiovisuele Vormgeving (Willem de Kooning Academie), geïnitieerd door mediakunstenaar Theodore Watson. 'The Make Class' is ontstaan vanuit de Do It Yourself filosofie en de gedachte dat je in deze overdadige consumptiecultuur evengoed dingen zelf kan produceren.

In dit project worden oude materialen en objecten ge-'upcycled'. Dit gebeurt op zo'n manier dat de eindresultaten slimmer, economischer, functioneler etc. zijn dat het origineel. Gedurende het festivalweekend kan het publiek de objecten testen en genieten van de live demonstraties. Wilt u thuis de objecten namaken, neem dan de instructables mee en ga aan de slag!

Openingstijden:
Vrijdag 18:00 - 23:00 uur
Zaterdag 12:00 - 23:00 uur
Zondag 12:00 - 18:00 uur

Coördinator: Aldje van Meer
Expositie design: Sander van Hest
Teksten: Deanne Herst
 
Links