Evenement
Opening report YES
Op 
vrijdag 3 oktober 2008
Opening: 3 oktober 2008, 19:00 - 23:00 uur
Afgelopen vrijdag (3 oktober) opende de tentoonstelling YES. Dat de show was samengesteld door onze lokale held Rufus Ketting, was te merken. Tussen 19:00 en 23:00 uur deden zo'n 200 mensen MAMA aan.
Op een paar schoonheidsfoutjes na zag de show er strak uit. Bijvoorbeeld: Isissyndrome van Kimberly Clark was mooi uitgelicht en leek op een natuurlijke manier deel uit te maken van de vele feestvierders. En dankzij onze hosts werd er geen extra vuilnis bij het originele materiaal van het sculptuur gedumpt (waar blijft die scheidslijn tussen kunst en realiteit?).

Een ander schoonheidfoutje was het ontbreken van een drankvergunning. Tijdens de afterparty in Bar Dancing de Camping werd dit gebrek aan alcohol gecompenseerd door alle overtuigde alcololisten die bij MAMA droog hadden gestaan.

De videohokken waarin DVD's van Max Maas (en Anna Hilti), Matthijs Vlot en de website popcornpainting.com van Rafaƫl Rozendaal worden getoond, maakten grote indruk door hun kleuren en weirde geluiden die daar uit opklonken. En onze donkere kamer waarin Mille Sabords van Gert Jan Akerboom en Hidde van Schie in werd vertoond functioneerde prima als sociale ontmoetingsplek.

Misschien dat door de regen een hoop mensen de gratis Parra posters nog niet meenamen naar huis. Maar vanaf woensdag 8 oktober liggen er nog enkele exemplaren van deze limited edition (250) te wachten om meegenomen te worden.

Nu staat YES er dus. Dankzij de waanzinnige kleuren, de verdeling van de ruimte en de selectie van de kunstwerken is er een hoop te dwalen en te ontdekken. De spits is afgebeten en afgaande op de positieve reacties mag u dit eigenlijk niet missen.
Grote complimenten voor de hosts van de avond, Marieke, Renee en Liselotte, die alles in goede banen hebben geleid!
 
Gerelateerd
YES
Tentoonstelling