Mister Miyagi Curating Tomorrow
Van 
dinsdag 4 januari 2005
t/m 
woensdag 5 oktober 2005
Het Mister Miyagi programme is nu in volle gang. De uiteindelijke deelnemers hebben zich vol overgave gestort op de onderzoeksfase van het project. Zij gaan eindexamenshows af in zowel Belgiƫ als Nederland, bezoeken kunstenaarsiniatieven en gaan op atelierbezoek.
Mama heeft een speciale e-learning area opgezet, waar documentatie van kunstenaars kan worden opgeslagen en gedeeld, in de fora kunnen de Mister Miyagi curatoren onderling en met hun mentoren discussi'ren.
Gezien de activiteit op het net, wordt het een geweldig project dat in oktober in showroom MAMA in premiere gaat.

Het was moeilijk genoeg om de deelnemers te selecteren voor de eerste fase van het programma, het was een zware klus voor het internationale mentoren panel om uit die selectie weer zes nieuwe curatoren te selecteren die het volledige Mister Miyagi programma zullen gaan volgen.

Uiteindelijk zijn zij tot een selectie gekomen:
MAMA is vereerd om deze zes nieuwe curatoren te mogen voorstellen:
Carolien van den Akker (Rotterdam), Gerben Willers (Groningen), Rudy Nacken (Hilversum ), Sandra van Dongen (Utrecht ), Karina van Bezooijen (Vlaardingen ), Yasser Ballemans (Breda)

Zij zijn gevraagd om een project te ontwikkelen voor showroom MAMA dat hun visie als curator op het werk van 2005 afgestudeerden van academies in de Benelux. Dus terwijl zij zich klaar maken voor de bezoeken aan academies in Gent, Rotterdam, Amsterdam, Zwolle, Groningen, Arnhem, Antwerpen, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Breda etc, en jij denk dat je een talent bent dat zij niet mogen missen? Laat ze het weten!

Als je een student bent die afstudeert in 2005 op een van de kunstacademies en je bent een resident binnen de Benelux, kun je BEKNOPT informatie sturen (vergeet niet ons te vermelden van welke academie je afstudeert en wanneer en waar je werk te zien is) Je kunt ons beeldmateriaal sturen (NIET groter dan 1 MB!) naar ken@hardpop.org Hij plaatst ze vervolgens op de Mister Miyagi Learning Management Sytem zodat ze zichtbaar zijn voor de curatoren. De Mister Miyagi deelnemers starten met hun zoektocht naar interessant en goed werk vanaf eind juni. Dus als je extra zichtbaar wilt zijn: start sending!

Met ondersteuning van: 

Downloads