SUMMER SWAP
Showroom take over by NoDoughCollective
Van 
vrijdag 3 augustus 2018
t/m 
vrijdag 7 september 2018
Opening vrijdag 3 augustus, 18.00 - 23.00
Net als vorig jaar gaat MAMA op vakantie. NoDoughCollective zal dit jaar de showroom overnemen.
Van 3 augustus tot 7 september gaat MAMA op een welverdiende vakantie. Terwijl ze bijkomt aan het zwembad en geniet van een cocktail (of twee) worden de sleutels van de Showroom overhandigt aan NoDoughCollective. Dit tijdelijke collectief zal de ruimte omtoveren tot een werkplaats voor intuïtief maken, plaatsgebonden productie en creatieve samenwerking.NoDoughCollective presenteert HOWLING PANCAKES, a collectief groeiende groepstentoonstelling die volledig afhankelijk is van rest, gerecycled en gedoneerd materiaal.

Elke week nodigen zij een groep kunstenaars uit in de Showroom, en vragen ze plaatsgebonden werk te maken met het materiaal wat van tevoren verzameld zijn. Zo hoopt NoDoughCollective samenwerking tussen de makers te stimuleren, te laten zien hoe kunstenaars met weinig middelen veel kunnen realiseren en dat dezelfde materialen op veel verschillende manieren ingezet kunnen worden. Ga met hen mee op deze reis naar een onbekende bestemmeling.

Elke vrijdag onthullen de kunstenaars het door hen gemaakte werk, en overhandigen zij op ceremoniële wijze sleutel aan de volgende groep. Houd onze website en Facebook pagina in de gaten voor meer informatie en updates van het programma!

Vrijdag 3 augustus is de eerste opening, 18.00 - 23.00

________________________________________

OPEN CALLWil jij deel zijn van een van de kunstenaarsgroepen en meedoen aan dit project? Ben je gedurende een week (zaterdag t/m vrijdag) beschikbaar in de periode tussen 4 augustus en 7 september? Inzendingen van individuele makers maar ook van groepen en collectieven zijn welkom! Stuur een email met een korte motivatie en je portfolio naar nodoughcollective@gmail.com ¡ Deadline, 1 augustus !________________________________________

HOWLING PANCAKES is geïnitieerd en georganiseerd door Laura Grimm, Sasha Herman and Tom Kraanen

Volg het programma via hun facebook en website