zaterdag 17 november, BAR / Schiekade 201, 3013BR
Zaterdag 20 oktober, BAR
Binnenkort
Hier volgt een publieke dienstmededeling: MAMA is 21 jaar geworden!
Nu te zienTentoonstelling, 28 september – 9 december 2018, met bijdragen van Elfmist, Iska, Lucid Belle en Silas
Opening vrijdag 3 augustus, 18.00 - 23.00
Geweest
Tentoonstelling, Opening vrijdag 6 juli, 18.00 – 23.00
TRIPPING AUTONOMY is de eindexamenexpositie en het performanceprogramma van de Master Fine Art van het Piet Zwart Instituut, tot stand gekomen in samenwerking met MAMA, de Piet Zwart Instituut MFA kunstenaars en hun tutoren. Dit jaar vindt de tentoonstelling plaats in De Kroon, een voormalig elektrotechnische fabriek aan de Maas.
Geweest
Tentoonstelling, Opening: vrijdag 11 mei, 18.00 – 20.00
Publication Studio is in Portland, Oregon begonnen als een kleinschalige uitgeverij die ‘het boek’ en de realisatie ervan als sociale daad ziet. Door dialoog, netwerk en arbeid te betrekken in het idee van publiceren, creëerde de studio een structuur waarin iedereen toegang heeft tot de benodigde productiemiddelen.
Opening zaterdag 3 maart, tijdens Museumnacht010
Tentoonstelling, Opening vrijdag 17 november
Tentoonstelling, 8 september - 29 oktober 2017, Showroom MAMA
Special one-off performance in the public space, Kruising William Boothlaan en Witte de Withstraat
Geweest
MAMA gaat op vakantie. Concrete Blossom en Damage Playground nemen het over.
Tentoonstelling, Opening 7 juli, 18:00 –23:00 (Kunstavond XL), Showroom MAMA, Galerie de Kromme Elleboog, WORM_UBIK
Geweest
Expert meeting, 15 juni 2017 19:30 – 22:00
Stel je voor: Op een ochtend word je wakker en je bent gerepost door Lena Dunham, je hebt ineens 3000 likes. ‘Ik heb het gemaakt,’ denk je. ‘Ik word een bekende kunstenaar die harde pegels verdient via sociale media.’ Wanneer je de volgende foto upload wacht je vol verlangen op de binnenkomende likes. Er gebeurt niks. Terwijl de endorfine langzaam wegzakt realiseer je dat een broodje exposure nul voedingswaarde heeft.
Wil je weten hoe je moet surfen op de sociale media golf? Op zoek naar een manier om online $€$ te verdienen? Vraag je je af of jouw werk instant leuk is? We are here 4 you.
Geweest
Evenement, 21 April - 18 Juni 2017
Met de uitvinding van Tumblr’s reblog knop en Instagram’s vind-ik-leuks, is het delen van kunstwerken online eenvoudiger dan ooit. Jonge kunstenaars worden in staat gesteld volgers te vergaren met één druk op de knop. Maar hoe beweeg je voorbij de vluchtigheid van social media en eis je een plek op in de IRL kunstwereld?
Evenement, Awardshow: vrijdag 16 juni 2017 18.00-20.30
Tentoonstelling: 17 juni - 18 juni 2017
, Grafisch Lyceum Rotterdam Heerbokelweg 225, 3032 AD Rotterdam
Evenement, 1 juni 2017, 13:30, MAMA's Showroom, Witte de Withstraat 29-31
Geweest
Evenement, 26 mei 2017, 18:00 - 21:00 uur
Schrijf je in voor dit eenmalige workshop evenement en ontmoet vier van de Wallpaper-kunstenaars. Tijdens MAMA.JPEG maakt het niet uit wat je maakt zolang er maar .jpeg achter staat!
Geweest
Evenement, 27 mei 2017 19:00 - 2:00
Volledig vrouwelijk festival dat zich richt op de Queens of the industry. Jongens zijn ook meer dan welkom natuurlijk. Queens of the Industry streeft ernaar om makers en bewonderaars van muziek en kunst samen te brengen in de avantgardistische staat.
Geweest
Filmprogramma, elke zondag van 19 maart tot 23 april te zien op OPEN Rotterdam
Wat gebeurt er als je 11 jongeren vraagt onderzoek te doen naar kunst en gaming? Een wervelwind aan ontdekkingen en een tentoonstelling door hen zelf gemaakt. In Animated Youngsters gaan jongeren in gesprek met kunstenaars, gameontwikkelaars en elkaar. In zes afleveringen krijgen de jongeren een inspirerende kijk achter de schermen.

Animated Youngsters is elke zondag van 19 maart tot 23 april te zien op OPEN Rotterdam. Bekijk de serie terug via de website van OPEN .
Geweest
Tentoonstelling, Opening 7 april 18:00 - 21:00
MAMA presenteert, in samenwerking met CHOK, de eerste solotentoonstelling van de Rotterdamse illustrator Younes Chokry. CHOK is een initiatief van vrienden opgericht als eerbetoon te brengen aan Younes Chokry, die sinds kort niet meer onder ons is. Younes liet 13 schetsboeken na, die een inkijkje geven in zijn ongelofelijk rijke binnenwereld bewoont door monsters, skeletten en bizarre personages. Loop MAMA’s showroom binnen en ontdek het eigenaardige universum van deze bijzondere jonge illustrator.
Geweest
Tentoonstelling, 28 januari tot 2 april 2017
MAMA presenteert de eerste solotentoonstelling van Caetano in Nederland: “Is There Any World to Come?” Terwijl wetenschappers het einde van de planeet voorspellen, viert Beyoncé zwart feminisme in prime time. Staat ons daadwerkelijk de Apocalyps te wachten, of ervaren we de laatste stuiptrekking van de patriarchale wereld zoals wij die kennen? Caetano lokt dit gevoel van vernietiging uit in een ruimtevullende video- en geluidsinstallatie, die hij speciaal voor MAMA heeft gemaakt.
Geweest
Evenement, Opening vrijdag 24 maart 2017
Tijdens GET YOUR SHIT TOGETHER geven acht jonge kunstenaars een twist aan de banaliteit van de WC met als doel het impliciete expliciet maken. Het eindresultaat kan je dit weekend ervaren rondom de Witte de Withstraat: op verschillende plekken word je verrast tijdens, voor of na het toiletteren.
Geweest
Evenement, 12 maart 2017
Op zondag 12 maart krijgt de Vesperdienst van de Laurenskerk voor één avond een zeer bijzondere invulling.
Van 19.00 -21.00 uur creëren kunstenaar Sabina Ahn en organist Hayo Boerema met geprojecteerde visuals en zacht galmende orgelmuziek een ontsnapping aan de drukke stad.
Geweest
Evenement, 4 maart, performance om: 21:00 uur & 00:00 uur, beide 45 minuten lang
Tijdens Museumnacht010 nodigt MAMA je uit voor een Butoh dans en muzikale perfomance avond waarmee het einde van de wereld zoals wij die kennen wordt uitgelokt.
Geweest
Tentoonstelling, van 8 t/m 12 februari 2017
Op Intersections primeurt MAMA een nieuwe interactieve game-installatie van kunstenaar Lilith Zone (VS). De getoonde game is haar Oneiric Gardens, alom geprezen in de underground game scene en voor het eerst gepresenteerd buiten de Verenigde Staten. In Oneiric Gardens dwaal je door een reeks kamers opgetekend uit half-herinnerde ruimtes en gevoelens. Deze kamers lijken op het eerste gezicht huizen , maar worden labyrinten en werelden wanneer je ze binnentreedt.
Geweest
Tentoonstelling, Opening: zondag 4 december, 16.00 - 19.00 uur
Showroom MAMA presenteert de solotentoonstelling “Lonely Planet” van Susan Kooi. Deze presentatie vormt het eerste deel van een drieluik, waarvoor Susan afreist naar Italië, Portugal en Japan. Deel één vindt zijn oorsprong in de Italiaanse streek Campania. Te midden van een typisch Italiaanse museale setting reflecteren Susans keramieken objecten op haar verblijf in het zuiden van Italië, waar ze op zoek ging naar de geschiedenis en oude ambachten van de streek.
Geweest
Tentoonstelling, Opening vrijdag 4 november, 17:00-21:00 uur, live tour door Michiel Cox om 18:00 uur.
Laat je leiden, heen en weer, door de straten van BoTu. Met BoTu: Heen & Weer trekt MAMA eropuit, even weg van haar thuishaven op de Witte de Withstraat, en nestelt zich in het historische Zakkendragershuisje, wat als uitvalsbasis dient voor een “route-tentoonstelling” door de wijk Bospolder-Tussendijken. Vijf kunstenaars bezochten in juli de wijk BoTu en maakten nieuw werk gebaseerd op dit bezoek. Zij reageren op de omgeving en tonen de blik van een buitenstaander die heen komt en weer gaat.
Geweest
Tentoonstelling, Opening: vrijdag 9 september 2016, 18:00-23:00 uur
MAMA presenteert CONDITION, een groepstentoonstelling waarin de relatie tussen kunst, fitness en de grenzen van het lichamelijk vermogen wordt onderzocht. MAMA toont nieuwe werken van kunstenaars die verschillende perspectieven op het fitte lichaam laten zien. Naast de tentoonstelling biedt CONDITION ruimte voor performance, training en fysiek welzijn.
Geweest
Project, Opening 3 augustus 2016, 17:00-20:00 uur
Van 3 t/m 14 augustus presenteert MAMA een serie van happenings in de setting van een camping-meets-festival-terrein-meets-stadsstrand.

Geweest
Tentoonstelling, Opening 1 juli 2016, 20:00-22:00 uur
Veertien internationale kunstenaars nodigen je uit voor een tijdelijke samenscholing, verspreid over drie hedendaagse kunstruimtes in Rotterdam.
Geweest
Tentoonstelling, 25 mei 2016 - 19 juni 2016
Wil jij een film tonen op groot scherm in een luxe vertoningsruimte? Dat kan de komende weken bij MAMA in de Witte de Withstraat.
Geweest
Tentoonstelling, 23 april t/m 19 juni 2016, openingstijden: woe - zon 16:00-21:00 uur
vertoningen: 16:30 en 19:30 uur
////MAMA moet helaas mededelen dat de samenwerking met Dean Blunt voortijdig is beeindigd en wil het publiek graag uitnodigen om films in te zenden voor het dagelijks filmprogramma. Lees het persbericht voor meer informatie.////

MAMA is omgebouwd tot een lounge en projectieruimte door de Britse kunstenaar Dean Blunt.
Geweest
Tentoonstelling, Opening 22 januari 2016, 19:00-22:00 uur
Rotterdam 1995: de zeeën stijgen. Een teruggetrokken ingenieur is naar de stad gekomen met de belofte een nieuw systeem van dijken en dammen te ontwikkelen, gebruikmakend van een computer die de kracht van dromen aanwend. Hij selecteert een tweeling voor zijn onderzoek - gabbers, uit de lokale hardcore scene. Maar wanneer ze dieper worden meegezogen in een digitale droomwereld, beseffen ze dat het de uitvinder helemaal niet voor ogen staat Rotterdam te beschermen.
Geweest
Evenement, 5 maart 2016, 20:00-01:00 uur
In één nacht ontdekken wat Rotterdam aan kunst en cultuur te bieden heeft? Dat kan tijdens de Museumnacht010 op 5 maart 2016. Mis deze unieke kans om nachtelijk in Rotterdamse musea en galeries rond te dwalen niet en reserveer het alvast in je agenda. Dertig Rotterdamse musea en culturele instellingen openen hun deuren.
Geweest
Presentatie, Opening 24 december, 16:00 uur
De winterse dagen zijn aangebroken. Koukleumend trekken we onze kragen op, zomersjaaltjes worden ingeruild voor winterse wollen breiwerken en iedereen is al een keer verregend en rillend van de fiets gewaaid. Nog maar een maand en dan is het kerstmis. En dat willen we op gepaste wijze met je vieren.
Geweest
Tentoonstelling, 14 november - 23 december 2015
Met trots presenteert MAMA de eerste solotentoonstelling van Mike Moonen. Voor deze tentoonstelling creëert hij een geheel eigen biotoop. Welkom op Planet Quirk.
Geweest
Tentoonstelling, 12 september - 25 oktober 2015
In september 2015 transformeert Showroom MAMA voor twee maanden in de comedy club 'Laff Box'. Een club voor beeldend- en performancekunstenaars, die in hun werk de grenzen tussen hedendaagse kunst en comedy opzoeken. Met Laff Box onderzoekt MAMA de comedyclub als omgeving voor performance en humor als expressiemiddel en cultureel product.
Geweest
Presentatie, 12 juli - 23 augustus 2015
Met trots presenteert MAMA Challenge Accepted!, de projectpresentatie van Animated Youngsters. De Animated Youngsters zijn het Rookies Junior collectief dat is ontstaan uit het gelijknamige talentontwikkelingstraject. Challenge Accepted! is het resultaat van het traject waarbij deze groep jongeren onder leiding van MAMA zich in korte tijd heeft ontwikkeld tot de jongste generatie gamekenners.
Geweest
Tentoonstelling, 16 mei - 28 juni 2015
Showroom MAMA opent 15 mei de eerste solotentoonstelling in Nederland van Amalia Ulman (1989 AR) . Onder de titel "International House of Cozy" toont zij onder andere een speciaal voor MAMA geproduceerde film waarin ze haar onderzoek naar de grenzen van authenticiteit en consumentisme tot in het extreme heeft doorgevoerd. De titel verwijst dan ook naar een gefabriceerd gevoel van gezelligheid en 'thuis' dat op lifestyle blogs en websites zoals Airbnb of Pinterest wordt gemarket.
Geweest
Tentoonstelling, 7 maart - 26 april 2015
Met trots presenteert MAMA Infinite Monkey Theorem, de eerste solotentoonstelling van Riley Harmon (1987, VS). MAMA toont de twee nieuwste video-installaties van Harmon, momenteel in residentie aan de Rijksakademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam. De tentoonstelling opent op vrijdag 6 maart, en is tot en met 26 april te zien.
Zondag 9 december, 14.00 - 17.00
Vrijdag 2 november 2018, 9:30 - 16:30, Auditorium, TENT en Witte de With Center for Contemporary Art
Zaterdag 29 september, 14:00 - 17:00
Vrijdag 6 juli, 19.00 – 22.30, V2_
Boekpresentatie, Woensdag 30 mei, 17.00 – 19.00
Donderdag 17 mei 2018, 15-17 uur, Witte de With Center for Contemporary Art
Presentatie, 19 april - 22 april 2018, Poppositions Off-Fair
Dinsdag 27 maart, 19.00 - 23.00, WORM
Filmprogramma, WORM
MAMA zoekt naar ontwerper(s) voor een nieuwe visuele identiteit, website en duurzaam samenwerkingsverband.
21 december, 19.30 - 22.00, Proefpark de Punt, Puntstraat/Hudsonstraat, Rotterdam.
Performance, Deze vrijdag verwachten we een speciaal bezoek van de Krampus bij onze Showroom.
Elke woensdag tussen 13.00 en 14.00, showroom MAMA
Aja Monet (VS) - Workshop & Poetry Reading, 28 oktober, 13:00 - 17:30
Reading Group, 14 oktober, 13:00 - 18:30, Showroom MAMA en Printroom
Open Call
Voor het (straat)theaterstuk ‘CROSXXXSING’ van Geo Wyeth i.s.m. Showroom Mama zijn we op zoek naar enthousiaste jongeren in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar, die van zingen en bewegen houden en deze zomer staan te popelen om creatief bezig te zijn.
Geweest
Open Call, Je kunt meedoen van 16 maart - 11 juni 2017
WE FEEL U
Ben jij een kunstenaar die online leeft en werkt? Op zoek naar een plek om jouw (afdrukbare) foto’s, tekeningen, collages en fan art te tonen? Stuur ons werk geïnspireerd op jouw online leven. We are here 4 you. Wij plaatsen alles*.
Geweest
Open Call, Tot 4 juni 2017
Zijn jouw dm’s poetisch? Rijmt jouw visuele werk? Ben jij een visuele poet? We are here 4 you.
Geweest
Evenement, 15:00 - 18:00 21 mei, 2017
Open Source Government en MAMA nodigt je uit om deel te nemen aan de tweede dynamische discussie in MAMA’s Showroom.
Geweest
Evenement, Donderdag 20 april 2017 18:00 - 23:00
Art Baby Gallery, Bar Plus, Chips en MAMA bundelen de krachten voor een ééndaagse Transatlantic Artist Merch Market in BAR. Altijd al merchandise van je favoriete kunstenaar willen hebben? We hebben de meest rare, gekke en glimmende merch voor jou geselecteerd; het beste van de andere kant van de Atlantische oceaan en onze geliefde stad Rotterdam.
Geweest
Evenement, 28 januari - 2 april
Poder Soundsystem is beschikbaar voor iedere (trans)menselijke aardbewoner die van muziek of geluid geniet. Het is een geluidssysteem waarop je muziek kunt afspelen via bluetooth als deel van Caetano’s solotentoonstelling Is There Any World To Come?
Geweest
Evenement, 9 februari tot 26 februari
Lotte Reimann (Bielefeld, 1982) is de zevende ontvanger van de jaarlijkse C.o.C.A.- werkbijdrage voor jonge veelbelovende kunstenaars. In de afgelopen maanden realiseerde Reimann een nieuw werk dat getoond wordt in de kelder van het badhuis van het Justus van Effencomplex.

Klik hier voor meer informatie.
Geweest
Educatie, 20.00 uur - 22.30 uur
Open Source Government en MAMA nodigen je uit om deel te nemen aan de eerste dynamische discussie gehouden in MAMA’s showroom.

Geweest
Open Call, 11-01 t/m 25-01-2017
Get Your Shit Together vraagt zes jonge kunstenaars om de grenzen van het kleine wc-hokje te onderzoeken door zes publieke interventies te ontwikkelen rondom de Witte de Withstraat.

De noodzaak voor toiletten is universeel, toegang tot toiletten niet. Het gebruik van een publiek toilet is een sociaal ritueel, met bijbehorende rollen en machtsverhoudingen. Wat gebeurt er als mensen hiervan bewust worden (gemaakt)?
Geweest
Evenement, Afterparty: 28-01-2017
De officiële afterparty van de Opening Is There Any World To Come?
Geweest
Performance, Donderdag 5 januari 2017, 20.00-22.00 uur
Op 5 januari (Driekoningen) bezoekt La Befana onze showroom. Maar voordat deze Italiaanse heks cadeaus zal uitdelen, gaat Giulia Tofana ons begiftigen met de illustere brouwsels waarmee zij volgens de overlevering zeker 600 mannen doodde.
Geweest
Performance, Woensdag 21 december 2016, 11.44 uur
Kom de Winterwende vieren bij MAMA! Het tijdstip dat de zon precies boven de evenaar staat vindt dit jaar plaats op 21 december, precies om 11.44 uur. Het Nederlands-Finse performanceduo echo + seashell (Susan Kooi en Henna Hyvärinen) luidt online (Facebook Live) de terugkomst van het licht en het lengen van de dagen in.
Geweest
Zondag 4 december, 16.00 - 19.00 uur
Showroom MAMA opent zondag 4 december vanaf 16.00 uur de solotentoonstelling “Lonely Planet” van Susan Kooi. Deze presentatie vormt het eerste deel van een drieluik, waarvoor Susan afreisde naar Campania, een regio in Zuid-Italië die door de Romeinen bekendstond als “Campania Felix” ofwel “het vruchtbare platteland”. Op de opening vieren we Bona Dea, een mysterieus feest ter ere van de Romeinse godin van de vruchtbare aardbodem.
Geweest
Performance, Zondag 30 oktober, 20:30-21:00 uur
MAMA nodigt je uit voor InstaBallet, een dromerige performance door Florentina Holzinger. De performance zal worden uitgevoerd door Lenneke Vos, gebaseerd op Instagram beelden en video’s waarbij ze een mantra reciteert van hashtags en comments.
Geweest
Workshop, Zaterdag 22 oktober 2016, 14:00-15:30
Kunstenaar Vanessa Brazeau maakt voornamelijk werk vanuit haar achtergrond als sporter en schreef haar scriptie rennend. Met dit project verkent ze de invloed van beweging op kennisproductie. Ze pleit dan ook voor integratie van het lichaam in educatie. In deze workshop leer je hoe je tegelijkertijd kunt schrijven en rennen.
Geweest
Presentatie, Vrijdag 30 september 2016: première Anthology Film Archives New York
6-9 oktober 2016: presentatie COMIC CON
30 september aanstaande gaat de internationale coproductie CULTURESPORT: Rotterdam 1995 in première in New York.
Geweest
Evenement, 1 en 2 oktober 2016, 13:00 tot 17:00 uur doorlopend op alle locaties, gratis toegang
Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober strijkt The Big Draw, ’s werelds grootste en leukste tekenfestival, voor de derde keer neer in Rotterdam.
Geweest
Project, 3 augustus - 14 augustus 2016
Zie hieronder de activiteiten die gaan plaatsvinden tijdens I <3 CAMP! Ze zijn ook naast elkaar te zien in het blokkenschema, te downloaden aan de rechterzijde van de pagina.
Geweest
Masterclass, 1 augustus 2016
(text only in English)
In the framework of the Open Set Summer School 2016 and its theme Memories of the Future, designer Caetano Carvalho (BR) will lead a one-day long workshop 'Petit Beaucoup Croatan'. The workshop will be hosted by Showroom MAMA on August 01st, 2016.
Geweest
Evenement, zondag 19 juni 2016, 22:00 uur
Op 17, 18 en 19 juni 2016 vindt het Rotterdams Open Doek Festival plaats. Drie dagen korte film! LantarenVenster organiseert sinds vijf jaar maandelijks Rotterdams Open Doek. Het jubileumjaar wordt gevierd met een speciale festivaleditie. Op zondag 19 juni zal als afsluiting van het festival CULTURESPORT: Rotterdam 1995 vertoond worden.
Geweest
Evenement, 18 en 19 mei 2016
In het kader van Futurosity, een jaar durend project van Kunstblock in samenwerking met kunstenaar en schrijver Douglas Coupland, zal de tweedaagse Futurosity Summit onze relatie tot het begrip toekomst op scherp zetten. Dit is het programma georganiseerd door MAMA.
Geweest
Evenement, 18 en 19 mei 2016
Welke krachten zetten het heden in beweging richting de toekomst? Welke hindernissen komen we tegen wanneer we een beeld proberen te vormen van de toekomst? Of is 'de toekomst' een achterhaald begrip dat nodig aan herziening toe is?
Geweest
Evenement, 2 april 2016, 17:00-19:00 uur
Na 10 weken keihard animeren, onderzoek en opnames in Rotterdam en Athens (VS), gaat dan eindelijk de eerste aflevering van CULTURESPORT op 2 april 2016 in première.
Geweest
Presentatie, opening vrijdag 1 april 2016, 17:00-19:00 uur
In het 1ste weekend van april zijn in het auditorium van TENT Rotterdam de film- en fotoresultaten te zien van het project Frame The Artist van studenten van de afdeling Audiovisueel en Fotografie van het Grafisch Lyceum Rotterdam.
Geweest
Evenement, Zondag 22 november, 15:00-19:00 uur
Zondag 22 november zal Planet Quirk in het teken staan van de serie zines die Mike Moonen in samenwerking met verschillende kunstenaars maakte.
Geweest
Boekpresentatie, donderdag 19 november, 16:30 uur
Met grote trots presenteert MAMA de publicatie 'Een wijze van leren. Groot worden in culturele instituten'. Sinds haar oprichting in 1997 heeft MAMA een voortrekkersrol genomen op het gebied van talentontwikkeling in de beeldende kunst. Een rol die in de eerste plaats op organische wijze ontstond.
Geweest
Project, 5 november - 8 november 2015
MAMA presenteert met trots een soloproject van Susan Kooi op The Others Fair: staygold!
Susan Kooi is een opmerkelijke jonge kunstenaar, met een dynamische en uiteenlopende praktijk. Haar werk is discipline overstijgend en bestaat uit onder andere geluid, muziek, video, beeldhouwkunst en mode. Susan is de helft van performance duo echo+seashell en maakt ook deel uit van kunstenaarscollectief Samet Yilmaz (voorheen bekend als kunstenaarsinitiatief Beyoncé). Voor The Others heeft Susan Lutra Lutra Lutra, the Renaissance of the Italian Otter ontwikkeld, in reactie op de omgeving van Turijn.
Geweest
Evenement, zaterdag 17 oktober 2015, 20:00-23:00 uur, inloop vanaf 20:30
Een verrukkelijke avond genaamd Doored, vol met komische performances live gestreamd vanuit Toronto, gepresenteerd door Life of a Craphead.
Geweest
Evenement, 10 oktober 2015, 20:00-23:00 uur
'Mixer' is een bijzonder performance event in Laff Box, de pop-up comedy club die tot 25 oktober in Showroom MAMA gehuisvest is.

Op 10 oktober vinden er vier performances plaats van internationale kunstenaars wiens werk de relatie tussen humor en kunst onderzoekt: David Bernstein, Casey Jane Ellison, Philip Ewe en Kasia Fudakowski.
Geweest
Performance, 31 mei 2015, 19:00-20:00
Open repetities vanaf 16:00
Showroom MAMA presenteert met trots een unieke performance van de Dogs Of $hame [DO$]: "Playing With A Big Organ", in samenwerking met de Laurenskerk en het label All Together Now. Het hart van deze grootse happening wordt gevormd door een gelegenheidskoor en het grootste kerkorgel van Nederland.
Geweest
Evenement, 22 en 23 mei 2015, 10:00-18:00
Showroom MAMA presenteert met grote trots The Internetional, een tweedaags symposium over een van de belangrijkste terreinen van de hedendaagse beeldcultuur: het Internet. Curatoren, kunstenaars en theoretici spreken met elkaar en het publiek, in een divers programma van panelgesprekken, dialogen, lezingen en workshops. De impact van Internet en sociale media op de algemene beeldcultuur is groot. Binnen de hedendaagse beeldende kunst onderscheidt zich een jonge generatie, zogenaamde Post Internet kunstenaars, die zich nadrukkelijk op sociale media en in tentoonstellingsruimten manifesteert.
Nu verkrijgbaar
Publicatie
Volg ons
Agenda
Twitter
Links