Event
Pub Zaterdag x Showroom MAMA
Saturday 10 January 2015
Location: 
Showroom MAMA, Witte de Withstraat 29-31
*Dutch text only*
Pub Zaterdag is een mobiele bar voor kunst, film en muziek. Pub Zaterdag hopt van galerie naar filmhuis, van loods naar festival. Samen met veelbelovende kunstenaars, filmmakers en muzikanten zetten zij een avondvullend programma neer op bijzondere locaties waar je samen met je vrienden van kunt genieten. Altijd nieuw, altijd verrassend en zoals je al wel raadt: altijd op zaterdag.
Op zaterdag 10 januari 2015 is Pub Zaterdag te vinden bij MAMA.
Pub Zaterdag x Showroom MAMA
Zaterdag 10 januari 2015
Witte de Withstraat 29-31 / Rotterdam

Pub Zaterdag is een initiatief van creatief agentschap Nieuwkomers. Om Pub Zaterdag mobiel te maken ontwikkelen we samen met Just Lavooij van collectief de Bende een mobiel interieur. Dit interieur bestaat uit verschillende zitelementen, een bar, expositiewanden en tv-meubels. Het interieur maakt het mogelijk om elke locatie die je maar kunt bedenken om te toveren tot Pub Zaterdag.

Crowdfundingcampagne op Voordekunst
Bezoekers kunnen ons helpen het interieur te financieren. Je kunt bijdragen aan de ontwikkeling door vooraf een biertje te bestellen of een deel van het meubilair te sponsoren. Koop je nu bijvoorbeeld 10 biermunten? Dan kun je deze ophalen tijdens één van de Pub Zaterdag avonden. Ook kun je bijdragen aan de realisatie van Pub Zaterdag door een deel van het meubilair mogelijk te maken. Schenk bijvoorbeeld een zitelement of één van de expositiewanden.
 
Links