Education
100% Hedendaags Week
From 
Monday June 16th 2014
until 
Friday June 20th 2014
*Dutch text only*
Om het succesvolle eerste jaar van 100% Hedendaags goed af te sluiten organiseren we van 16 juni t/m 20 juni in de Witte de Withstraat, Rotterdam de 100% Hedendaagsweek met extra activiteiten en een gratis actie.
Voor groepen: 16 juni - 20 juni
Actie! De eerste 10 scholen die in deze week een 100% Hedendaags programma aanvragen krijgen een blok gratis, klik hier om direct uw groepsbezoek te boeken.

Voor leerlingen: 19 juni - 16:00
Hebben uw leerlingen nog niet voldoende cultuur bezocht voor CKV? Op donderdagmiddag worden alle individuele leerlingen vanaf 16:00 persoonlijk en gratis ontvangen voor het laatste CKV bezoek van het schooljaar. Een perfecte gelegenheid om CKV goed af te sluiten! Print deze flyer voor uw leerlingen en deel ze uit in de klas.

Voor docenten: 20 juni - 17:00
Eerst zelf op verkenning? Bezoek dan de 100% kennismakingstour speciaal voor docenten op vrijdag: een vrijdagmiddagtour voor docenten door de bruisende Witte de Withstraat, met aansluitend een drankje op het terras van Showroom MAMA tijdens de opening van Social Image. Aanmelden voor de vrijdagmiddagtour kan door te mailen o.v.v. 'Vrijdagmiddagtour'

100% Hedendaags is een programma over hedendaagse beeldende kunst voor groepen uit het voortgezet onderwijs en het MBO. Locatie is de Witte de Withstraat, een bruisende straat in het centrum van Rotterdam die dé thuishaven is voor kunst, beeldcultuur en media in Nederland. 100% Hedendaags is een samenwerking tussen Showroom MAMA, TENT en Witte de With. Combineer een bezoek aan deze drie instellingen en sluit af met een workshop: 100% Hedendaags is het educatieve totaalpakket van de kunst van nu.

Ga naar de website voor meer informatie over 100% Hedendaags.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een van bovenstaande evenementen, neem dan gerust contact met ons op via mail@100procenthedendaags.nl of telefoonnummer 010 4135498.