Event
Try Out #1 All Girls Street Art Collective
17 November 2012,10:00-15:30
Location: 
HipHopHuis, Delftsestraat 19a, 3013 AC Rotterdam
With contributions by: 
Lucky Dubz, Kiki Peeters, Lastplak, Janna Haring, Lennart Pieters,
*Dutch text only*

Zaterdag 17 november is het zover: De eerste Try Out van All Girls Street Art Collective. Lees hier meer informatie over de invulling van de dag.
1. Dagschema
10.00 uur Inloop met een drankje en fotografie
10.30 uur Start van het programma
10.45 uur Uitkiezen workshops
11.00 uur Workshopronde 1
12.00 uur Lunch en muziek
13.00 uur Workshopronde 2
14.00 uur Sit back & relax met optredens en podiuminterviews met kunstenaars
15.00 uur Uitslagen Try Out: Wie gaan er door?
15.30 uur Afsluiting

2. De workshops
De deelnemers kunnen kiezen uit vijf workshops. Deze workshops worden gegeven door:
Lastplak
Tijdens de workshop van Lastplak leer je hoe je met een groep aan één kunstwerk kunt werken met technieken als sjabloneren, spuiten en stencilen.

Lucky Dubz
In deze workshop maak je van je portret een mal die je kunt gebruiken voor jouw eigen stencil op straat!

Janna Haring & Lennart Pieters
Janna Haring en Lennart Pieters verzorgen de workshop tekst. Aan de hand van verschillende plekken in de stad ga je jouw gedachten omzetten naar een persoonlijk statement.

Kiki Peeters
Tijdens deze workshop ga je a la Kiki zelf onderzoeken hoe veelzijdig papier is! Tijdens de workshop ga je aan de slag met het maken van dierlijke papercuts.

Kelin Degeling Mesa & Jack Angel Montana
De workshop interventie wordt gegeven door Kelin Degeling Mesa en Jack Angel Montana. In deze workshop leer je ingrepen maken op straat en zul je je omgeving zien zoals je hem nog nooit eerder hebt bekeken!

3. De juryleden
Saskia Haex, Joan Poortman, Martine Poot, Margriet Brouwer, Gerben Willers en Kelin Degeling Mesa

4. Optredens van:
Zefda - Spoken word
Lula Bir -Ssinger songwriter

5. De locatie
Deze eerste Try Out voor het All Girls Street Art Collective vind, net als een groot deel van het traject voor de selectie van All Girls Street Art Collective plaats in het HipHopHuis. Het HipHopHuis bestaat sinds 2002 en is opgericht om een thuishaven te bieden aan HipHop liefhebbers uit Rotterdam en omstreken. Bij het HipHopHuis kun je verschillende danslessen volgen zoals Dancehall, Bgirling, Popping, Waacking, House, Krump, HipHop en Breakdance. Ook bieden ze verschillende muzieklessen aan zoals DJ'ing, Beatcreating en de Poetry Circle.

6. De presentatrice
De presentatrice van de Try Out is Evita de Roode. Zij werkt bij SKVR, waar zij de organisatie van de talentenjacht Fanatics en het theaterproject Young Stage op zich neemt. Evita heeft al ruime ervaring met het presenteren van culturele evenementen voor jongeren. Zo heeft zij gewerkt voor onder andere Theater Zuidplein, Bibliotheek Rotterdam, Museum Nacht, Digital Playground en Jeugdtheater Hofplein. Ook is zij een tijdje Radio DJ geweest bij FunX.


 
Related
OMIN: ONSKRUID
Exhibition