Event
De Derde Dinsdag #10
On 
Tuesday October 16th 2012
Dinsdag 16 oktober 2012
Location: 
Ro Theater, William Boothlaan 8
*Dutch Text Only*
De Derde Dinsdag #10, Ro Theater op 16 oktober 2012.

Wie weet nog wat townpainting is? Deze editie Cor Kraat, de cowboy van de havenstad, aan het woord over Made in Rotterdam in LP2. Kamiel Verschuren van Stedelinks010 verteld hoe je mede-eigenaar kan worden van deze stad door zelf te investeren. Michael Anhalt en Meike Eggers laten zien wat het oplevert als je de 333m2 rond je huis tot in detai
l vastlegd.
En heb jij toffe idee├źn die gezien moeten worden en wil je samen met anderen de wereld veranderen? Trek met 'All Girls Street Art Collective ' de straat op.
Samen met multi instrumentalist Beppe Costa, beeldend kunstenaar Antoinette Nausikaa, theater uit Troost der Vreemden en een terugblik op de fietstocht met Erik van Lieshout wederom een programma waar deze stad naar uit kan kijken. Tot de 3e Dinsdag!
De Derde Dinsdag wordt georganiseerd door Bonheur, Witte de With Center for Contemporary Art, RAiR (Rotterdam Artists in Resideny Network), Worm, TENT, Showroom Mama, V2, Ro Theater, Museum Rotterdam en De Gouvernestraat. Ook is er iedere maand ruimte voor andere initiatieven om zich te presenteren.
Price: €
3.00 excl. shipping. Click here to order.
 
Related
Links