The Comedy Edition
The Comedy Edition
Edson Da Graça
Edson Da Graça
Natasha Taylor
Natasha Taylor
Steye Felix
Steye Felix
Maarten Bel
Maarten Bel
The Comedy Edition: Castings
Beheers jij de kunst van het lachen? Heb jij altijd je mening klaar? Of weet jij hoe je een écht grappige meme maakt? Meld je dan HIER aan voor de Castings en maak kans op deelname aan The Comedy Edition!
The Comedy Edition is een talentontwikkelingstraject over comedy, kunst en humor. Professionals uit de kunstwereld en comedy leiden jou en de andere deelnemers op tot de nieuwe generatie comedians en makers.

Je wordt gecoacht door kunstenaar Natasha Taylor en comedien Edson Da Graça en kan workshops verwachten van bijvoorbeeld Bring It. Bring it is een evenement gebaseerd op de populaire tv-serie “Wild 'n Out” waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen.

Klinkt goed, toch?! Tijdens de Castings laat je zien wat je in huis hebt en maak je kans op een plek in The Comedy Edition. De Castings zijn inspirerende avonden vol workshops, acts van kunstenaars Steye Felix en Maarten Bel en natuurlijk humor. Deelname aan de Castings is gratis.

De Castings vinden plaats op (je mag kiezen):
- Dinsdag 20 maart van 18:30 tot 20:30 in Jong Delfshaven
- Zaterdag 24 maart van 18:30 tot 20:30 in Studio de Bakkerij

Na deze Castings maken we een selectie van de jongeren die doorgaan naar de tweede ronde. Uiteindelijk worden 12 jongeren gecast voor The Comedy Edition. The Comedy Edition vindt vanaf 10 april elke dinsdagavond en zaterdag plaats.

Voor deelname aan het traject vragen we een bescheiden deelnemersbijdrage die past bij jouw huishouden. Deze bijdrage mag nooit een drempel zijn voor deelname, dus twijfel niet om contact met ons op te nemen hierover.

Neem voor meer informatie contact op met Milou Terpstra via hello@showroommama.nl of 010-2332022.